Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-09-2010, 09:50   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Им се смрачува ли на балканските криминалци?

Во текот на наредниот месец ќе биде потпишан договорот за соработка во областа на правосудството меѓу Подгорица и Загреб и Белград. Уште истиот месец би можеле да следат и првите израчувања на црногорски граѓани.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Авијација на балканските држави Al Khalid Cars, Motors and Aviation 3 10-06-2010 18:52
Дневни економски и бизнис вести TrOtOaRkA Business and Economy 3262 03-06-2010 17:12
Швајцарската партија УДЦ бара да не се укинува визниот режим за граѓаните на балканските д BorisVM Macedonian Daily News 0 21-07-2009 06:20
Парламентарен имунитет за криминалци BorisVM Macedonian Daily News 0 25-06-2009 13:50
Лидери на Косово се криминалци и работат со Македо strich News and Political talks 0 06-06-2007 19:26


All times are GMT +2. The time now is 03:42.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51