Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-08-2010, 12:40   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,363
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Германија ги губи добро образованите мигранти

Се’ поголем број мигранти и’ го вртат грбот на Германија и по завршените студии си заминуваат во земјите од каде што потекнуваат. Главна причина е дискриминацијата на германскиот пазар на труд.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Македонците се добро интегрирани во Германија BorisVM Macedonian Daily News 0 20-05-2010 17:40
За кого гласаат поранешните мигранти на изборите во Германија? BorisVM Macedonian Daily News 0 18-09-2009 10:11


All times are GMT +2. The time now is 21:17.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51