Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 19-12-2010, 22:51   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Европските аеродроми во канџите на снегот

Студеното време и снегот и натаму силно го попречуваат воздушниот сообраќај во Европа. Посебно погодени се аеродромите во Велика Британија. Со големи проблеми се соочуваат и германските аеродроми.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Олеснување поради исходот од „стрес-тестот“ за европските банки BorisVM Macedonian Daily News 0 24-07-2010 23:20
Европските банки го минаа „стрес-тестот“ BorisVM Macedonian Daily News 0 24-07-2010 11:11
32-та конвенција на европските карневалски градови ќе се одржи во 2012 година во Прилеп BorisVM Macedonian Daily News 0 02-06-2009 09:40


All times are GMT +2. The time now is 11:59.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51