Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-11-2010, 12:41   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Европа потфрли во БиХ

Европа потфрли во БиХ. Исламот е составен дел на тоа општество, а основа на заедништвото се вредностите на просветителството и на Француската револуција, тврди претседателот на германските Зелени, Џем Ездемир.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Прва мисла кога се разбудивте!? Mona Lisa Miscellaneous 3101 20-04-2018 17:28
Претседателствувањето со Советот на Европа е големо признание за Македонија barba Macedonian Daily News 0 17-06-2009 14:30
Советот на Европа дели совети веќе 60 години BorisVM Macedonian Daily News 0 06-05-2009 03:50
Поделба на Европа на три дела предвидува американската централна разузнавачка агенција BorisVM Macedonian Daily News 0 10-03-2009 04:09
Дулиќ: Еднострано решение за Косово, акт на неприј barba News and Political talks 13 22-07-2007 21:30


All times are GMT +2. The time now is 09:17.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51