Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-08-2010, 13:50   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post ЕУ и натаму без стратегија за Синтите и Ромите

Непосакувани и дискриминирани: околу десет милиони Синти и Роми живеат во Европската унија. Во Франција и Белигја се појави отпор против нив. Европската Комисија ја критикува социјалната исклученост - но ништо повеќе.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Дневни економски и бизнис вести TrOtOaRkA Business and Economy 3262 03-06-2010 17:12
Кров над глава добија 100 деца без родители barba Macedonian Daily News 0 10-11-2009 01:22
Стратегија за името без победници и губитници BorisVM Macedonian Daily News 0 19-07-2009 18:00
Христовата ИДЕОЛОГИЈА ateisst Religion and Mythology 6 11-06-2009 01:02
Павел Шатев MakOhrid Macedonian History 73 16-11-2008 19:52


All times are GMT +2. The time now is 03:42.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51