Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 19-12-2010, 22:51   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Една година отворени вратите на Европа

На 19 декември 2009, ЕУ ги укина визите за граѓаните на Македонија. Повеќето од нив ги користат придобивките за туристички и деловни патувања, но појавата на т.н лажни азиланти фрли сенка визната либерализација.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Дали тајните служби ја контролираат Македонија Hristo News and Political talks 518 26-11-2009 23:30
Зошто Религиите и Верите го "докажуваaт постоењето" на Бог ateisst Religion and Mythology 0 17-08-2009 03:05
Косово слави една година од независноста BorisVM Macedonian Daily News 0 17-02-2009 10:50
Павел Шатев MakOhrid Macedonian History 73 16-11-2008 19:52
Кога татарите ќе полудат Makedonski News and Political talks 407 27-09-2007 08:49


All times are GMT +2. The time now is 11:59.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51