Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-10-2010, 14:30   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Две убави работи не влегуваат во еден ист џеб!

Иако со обединувањето на Германија, се укинаа многу привилегии за Берлинчани и се намали работата, според семејството Лазаровски тоа бил позитивен настан, зашто проблем е две убави работи да се сместат во еден ист џеб.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Дали тајните служби ја контролираат Македонија Hristo News and Political talks 518 26-11-2009 23:30
SVETA TROICA. stepo Religion and Mythology 6 15-11-2009 15:27
Дали Исламот Православие Католицизам Протестантизам се Монотеистички Религии ? ateisst Religion and Mythology 11 04-09-2009 03:06
Павел Шатев MakOhrid Macedonian History 73 16-11-2008 19:52
Историски лекции by Македон Makedon Macedonian History 1 21-04-2007 07:15


All times are GMT +2. The time now is 21:58.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51