Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 20-08-2010, 15:40   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Дупка во пензискиот фонд!

Пензискиот фонд во Бугарија бележи дефицит. Причина за тоа не се само намалените квоти на уплаќање, туку и намалениот износ на пензиското осигурување во рамките на прилагодувањето на прописите кон оние во ЕУ.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Европски монетарен фонд - да или не? BorisVM Macedonian Daily News 0 09-03-2010 23:50
Преспани бараат координирана меѓународна заштита на рибниот фонд во Преспанско езеро BorisVM Macedonian Daily News 0 15-04-2009 00:00
Фонд за децата – жртви на сексуално насилство BorisVM Macedonian Daily News 0 05-03-2009 02:10
ЕУ против посебен фонд за Источна Европа BorisVM Macedonian Daily News 0 02-03-2009 13:30
Битолските пензионери се скараа за пари од Солидарниот фонд BorisVM Macedonian Daily News 1 20-01-2008 22:10


All times are GMT +2. The time now is 23:52.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51