Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-12-2010, 21:00   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,362
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Договор со ММФ од повеќекратна полза

Македонија и ММФ склучија нов договор по четиригодишна пауза. Станува збор за кредит за претпазливост во висина од речиси половина милијарда евра. За што ќе се трошат овие пари?

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Построга контрола на банките и реформа на ММФ BorisVM Macedonian Daily News 0 12-11-2010 12:41
Укинување на визниот режим barba News and Political talks 298 07-11-2009 14:58
Предбрачен договор No_One Love and Sex 33 29-06-2009 15:34
Чешкиот парламент даде виза за Лисабонскиот договор BorisVM Macedonian Daily News 0 19-02-2009 11:10
Ревизија на Букурешкиот договор barba News and Political talks 21 14-08-2007 21:26


All times are GMT +2. The time now is 09:00.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51