Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17-11-2010, 01:23   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,362
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post „Дипломатска помош за Македонија“

Терминот „македонски“ за именување на јазикот што се говори во Македонија повторно е впишан во регистарот на ОН. Министерот Антонио Милошоски оцени дека враќањето на терминот е дополнителна мотивација за иднина.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
„Орден за заслуги за Македонија“ за Есма Реџепова barba Macedonian Daily News 0 06-04-2010 14:49
„Нашминкана“ помош BorisVM Macedonian Daily News 0 23-10-2009 16:50
За неполни 24 часа медицинскиот дневник на брзата помош во Штип е исполнет BorisVM Macedonian Daily News 0 11-07-2009 16:31
Намален бројот на корисници на социјална помош во Битола BorisVM Macedonian Daily News 0 10-02-2009 21:50
Парична помош за сиромашните средношколци barba Law 0 31-01-2009 13:38


All times are GMT +2. The time now is 09:02.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51