Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 13-08-2010, 14:41   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Деветгодишнина од Охридскиот договор

Се навршуваат девет години од потпишувањето на Рамковниот договор со кој се постави рамка за меѓуетнички соживот во Македонија. Договорот има поддршка од меѓународната заедница и од поголем дел од партиите во земјата.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Бериша: да продолжи спроведувањето на Охридскиот договор BorisVM Macedonian Daily News 0 03-05-2010 14:30
Фуере: Охридскиот договор е единствената алтернатива BorisVM Macedonian Daily News 0 29-04-2010 01:40
Апел за придржување до Охридскиот рамковен договор BorisVM Macedonian Daily News 0 28-04-2010 01:21
Укинување на визниот режим barba News and Political talks 298 07-11-2009 14:58
Ревизија на Букурешкиот договор barba News and Political talks 21 14-08-2007 21:26


All times are GMT +2. The time now is 21:59.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51