Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 21-10-2010, 09:30   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Да се олесни интеграцијата на Ромите

Во декларацијата од Стразбур за Ромите, усвоена на вчерашната конференција посветена на подобрувањето на положбата на Ромите во Европа, се потсетува на принципот на недискриминација и граѓански права.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Дебатата околу Ромите во Франција на Самитот на ЕУ BorisVM Macedonian Daily News 0 16-09-2010 11:21
Проблемот на Ромите не се решава само со пари BorisVM Macedonian Daily News 0 30-08-2010 18:11
Зошто ЕУ мора да работи на интеграцијата на Ромите? BorisVM Macedonian Daily News 0 27-08-2010 17:40
Ромите во Македонија - меѓу стереотипите и реалноста BorisVM Macedonian Daily News 0 08-04-2010 21:10
Солана: Решението за името ќе го олесни патот кон ЕУ BorisVM Macedonian Daily News 0 12-01-2008 20:20


All times are GMT +2. The time now is 21:58.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51