Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 28-07-2010, 11:56   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Човековите права на Куба

Европската унија од Куба бара да ги почитува човековите права, пред да се донесе одлуката за подобри економски и трговски врски. Но, дали пуштањето од затвор на 52 затвореници во Куба е навистина знак во таа насока?

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Назадување на човековите права во Македонија BorisVM Macedonian Daily News 0 02-07-2010 16:30
Човековите права на тапет BorisVM Macedonian Daily News 0 12-03-2010 12:30
Тајните служби ги загрозуваат човековите права BorisVM Macedonian Daily News 0 11-03-2009 16:30
Генерално Владата ги почитува човековите права, иако има проблеми во некои области BorisVM Macedonian Daily News 0 27-02-2009 01:10
Турција и Русија лидери во кршењето на човековите права BorisVM Macedonian Daily News 0 24-01-2008 19:00


All times are GMT +2. The time now is 15:45.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51