Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14-12-2010, 09:59   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Босна и Херцеговина во борба против корупцијата

Дали акциите за борба против корупцијата во БиХ како „Кастел“ ќе бидат спроведени и во други делови на земјата, зависи од подготвеноста на правосудството да се справи со криминалните спреги на политичарите и полицијата.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Борба против растечката сиромаштија BorisVM Macedonian Daily News 0 15-09-2010 11:17
ЕК и СЕ рака под рака во борба против дискриминацијата BorisVM Macedonian Daily News 0 20-07-2010 22:30
Полициска акција во вахабитско село во Босна и Херцеговина BorisVM Macedonian Daily News 0 03-02-2010 02:51
Чекор понапред против корупцијата BorisVM Macedonian Daily News 0 17-11-2009 20:50
Кој е најдобриот рецепт за борба против рецесија? BorisVM Macedonian Daily News 0 12-01-2009 16:57


All times are GMT +2. The time now is 09:14.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51