Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23-09-2010, 00:32   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Бизарна тужба

Приказната звучи неверојатно: трговец со дрва од ДР Конго се поврзал со судиите и го тужи германското Друштво за техничка соработка (ГТЦ), барајќи високо обесштетување со небулозно образложение. ГТЦ одби да го исплати.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Франција се соочува со тужба од ЕУ поради Ромите BorisVM Macedonian Daily News 0 14-09-2010 23:10
Дневни економски и бизнис вести TrOtOaRkA Business and Economy 3262 03-06-2010 17:12
Ниту денеска не започна судскиот процес за еколошката тужба на општина Велес против држава BorisVM Macedonian Daily News 0 02-07-2009 02:50
Тужба против медиуми во Србија? BorisVM Macedonian Daily News 0 13-06-2009 11:40
Македонската дијаспора се обединува во тужба против Грција BorisVM Macedonian Daily News 1 29-03-2009 21:16


All times are GMT +2. The time now is 11:58.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51