Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-07-2010, 18:10   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Без шамии на Косово, со џамија во Атина

Забраната за носење шамија и други религиозни симболи во косовските основни и средни училишта предизвика неочекувано силна реакција кај населението. Денешен „Ноје цирихер цајтунг“ донесува опсежна статија на оваа тема.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Србите на Косово останаа без мобилна телефонија BorisVM Macedonian Daily News 0 27-04-2010 01:10
Христовата ИДЕОЛОГИЈА ateisst Religion and Mythology 6 11-06-2009 01:02
Без компромис не може да се пробијат блокадите од Атина BorisVM Macedonian Daily News 0 17-02-2009 22:50
Независно Косово Philip-De-Macedon News and Political talks 9 23-11-2007 10:32
Велиу со 10.000 борци ќе војува за Косово Unreal News and Political talks 17 11-07-2007 15:40


All times are GMT +2. The time now is 23:53.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51