Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-10-2010, 14:40   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Балкански кантарион како лек во Германија

Алтернативните методи на лекување во Германија во најголем дел се терапии со природни растителни средства. Акупунктурата и масажите се применуваат и во конвенционалната медицина, додека хомеопатијата не е распостранета.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Масони Wonder Мистерии 617 13-06-2018 20:20
Бугарите потврдија- ПОСТОЕЛЕ МАКЕДОНЦИ Makedon Macedonian History 154 14-03-2010 15:22
Балканска крчма Jakov Macedonian History 135 12-03-2010 22:04
Грчкиот Тројански Коњ наречен Православие ateisst Religion and Mythology 6 05-01-2010 16:28
СМЕНА НА РАКОВОДСТВОТО НА РФМ Bozinovski News and Political talks 5 11-10-2009 17:23


All times are GMT +2. The time now is 03:42.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51