Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums

Share This Forum!  
  


ВМ Игри известувања:
Додадени се 131 нови игри во две нови категории, "Казино/карти" и "Автомобилистички".

За новата "Еротска" категорија на игри прочитајте на следната тема.

  ВМ Игри (224 игри во 8 категории)  
Најнови игри
Stunt Street
Speed Game
Starsky And Hutch
Rumble In The Jumble
VXR
TaxiDriver
Extreme Racing
Renault Mr.X
WRX!
Park The Caravan
Ultimate Racing
Speed Racer
Shortbus Revenge
Super Taxi
Uniroyal Fun Cup
Пребарувајте

  
  

Шампиони со најмногу поени
Играч со најмногу први места Играч на 2 место Играч на 3 место
victor732001
(35 пати е најдобар
до сега)
Mudrec
(22 пати е најдобар
до сега)
Skini go mudrecot
(19 пати е најдобар
до сега)

Крал или Кралица на ВМ Игри Прв на листата на лидери
victor732001
31 пати е најдобар
на сите времиња

со севкупно 1397 поени
Најнови шампиони 
katinakatalina е нов шампион на aveIt! Денес
ksenija е нов шампион на Slingo Mega Slots! 08-02-2018
katinakatalina е нов шампион на Bulbs Away! 07-26-2018
ksenija е нов шампион на Blocks! 07-22-2018
katinakatalina е нов шампион на Air War! 04-24-2018
Последни резултати на ВМ Игри 
katinakatalina постигна 6 поени играјќи ја играта aveIt
Најавете се за да играте

Информации во врска со турнирите на ВМ Игри
12 Турнири кои чекаат играчи
1 турнири во тек
29 завршени турнири
Актуелни турнири во кои учествувате: 0
Сеуште сте во игра во: 0
Елиминирани сте од: 0
Дисквалификувани сте од: 0
Започнете нов турнир

Информации за игрите
Space Invaders 
Опции
Играјте ја играта
(во ново прозорче)

Прикажете ги најдобрите резултати
Space Invaders
Најдобар резултат на сите времиња
Magical Storm
со севкупно 56.170 поени
Моменталниот шампион со најмногу поени
victor732001
со севкупно 48.710 поени
Вашиот личен најдобар резултат
Вашиот резултат: Непознато (N/A)
Статистика
Колку пати е изиграна: 150
Колку време е играна: 08:48:11
Рангирање за играта
Оценка: сеуште не е оценета
Snake 
Опции
Играјте ја играта
(во ново прозорче)

Прикажете ги најдобрите резултати
Snake
Најдобар резултат на сите времиња
unknown_girl
со севкупно 2.839 поени
Моменталниот шампион со најмногу поени
krale marko
со севкупно 2.461 поени
Вашиот личен најдобар резултат
Вашиот резултат: Непознато (N/A)
Статистика
Колку пати е изиграна: 1790
Колку време е играна: 15:16:27
Рангирање за играта
Оценка: 2 глас(ови)2 глас(ови)2 глас(ови)2 глас(ови)2 глас(ови)
Simon 
Опции
Играјте ја играта
(во ново прозорче)

Прикажете ги најдобрите резултати
Simon
Најдобар резултат на сите времиња
victor732001
со севкупно 41 поени
Моменталниот шампион со најмногу поени
victor732001
со севкупно 41 поени
Вашиот личен најдобар резултат
Вашиот резултат: Непознато (N/A)
Статистика
Колку пати е изиграна: 408
Колку време е играна: 09:32:58
Рангирање за играта
Оценка: 2 глас(ови)2 глас(ови)2 глас(ови)2 глас(ови)2 глас(ови)
Resident Evil Apocalypse 
Опции
Играјте ја играта
(во ново прозорче)

Прикажете ги најдобрите резултати
Resident Evil Apocalypse
Најдобар резултат на сите времиња
GANGSTER
со севкупно 94 поени
Моменталниот шампион со најмногу поени
Skini go mudrecot
со севкупно 87 поени
Вашиот личен најдобар резултат
Вашиот резултат: Непознато (N/A)
Статистика
Колку пати е изиграна: 1058
Колку време е играна: 05:53:30
Рангирање за играта
Оценка: 1 глас(ови)1 глас(ови)1 глас(ови)1 глас(ови)1 глас(ови)
Moon Lander 
Опции
Играјте ја играта
(во ново прозорче)

Прикажете ги најдобрите резултати
Moon Lander
Најдобар резултат на сите времиња
DRAGANLEX
со севкупно 5.200 поени
Моменталниот шампион со најмногу поени
Mudrec
со севкупно 4.200 поени
Вашиот личен најдобар резултат
Вашиот резултат: Непознато (N/A)
Статистика
Колку пати е изиграна: 261
Колку време е играна: 06:24:18
Рангирање за играта
Оценка: 1 глас(ови)1 глас(ови)1 глас(ови)1 глас(ови)1 глас(ови)
Hexxagon 
Опции
Играјте ја играта
(во ново прозорче)

Прикажете ги најдобрите резултати
Hexxagon
Најдобар резултат на сите времиња
DRAGANLEX
со севкупно 1.679 поени
Моменталниот шампион со најмногу поени
Derogaz
со севкупно 43 поени
Вашиот личен најдобар резултат
Вашиот резултат: Непознато (N/A)
Статистика
Колку пати е изиграна: 659
Колку време е играна: 1 18:35:11
Рангирање за играта
Оценка: 3 глас(ови)3 глас(ови)3 глас(ови)3 глас(ови)3 глас(ови)
Chuck Norris 
Опции
Играјте ја играта
(во ново прозорче)

Прикажете ги најдобрите резултати
Chuck Norris
Најдобар резултат на сите времиња
- нема резултат -
 
Моменталниот шампион со најмногу поени
victor732001
со севкупно 27.010 поени
Вашиот личен најдобар резултат
Вашиот резултат: Непознато (N/A)
Статистика
Колку пати е изиграна: 231
Колку време е играна: 11:33:48
Рангирање за играта
Оценка: сеуште не е оценета
Bus Killer 
Опции
Играјте ја играта
(во ново прозорче)

Прикажете ги најдобрите резултати
Bus Killer
Најдобар резултат на сите времиња
Magical Storm
со севкупно 75.600 поени
Моменталниот шампион со најмногу поени
- нема резултат -
 
Вашиот личен најдобар резултат
Вашиот резултат: Непознато (N/A)
Статистика
Колку пати е изиграна: 206
Колку време е играна: 01:45:41
Рангирање за играта
Оценка: сеуште не е оценета
Bulbs Away 
Опции
Играјте ја играта
(во ново прозорче)

Прикажете ги најдобрите резултати
Bulbs Away
Најдобар резултат на сите времиња
unknown_girl
со севкупно 239 поени
Моменталниот шампион со најмногу поени
katinakatalina
со севкупно 93 поени
Вашиот личен најдобар резултат
Вашиот резултат: Непознато (N/A)
Статистика
Колку пати е изиграна: 185
Колку време е играна: 18:55:00
Рангирање за играта
Оценка: сеуште не е оценета

Активни корисници во ВМ Игри (вкупно членови: 0, најмногу до сега: 7)
Членови: 0 | Гости: 0 | Анонимни: 0 


ibProArcade v2.7.0+
Extended vBulletin-Version © MrZeropage (www.vbulletin.org)


All times are GMT +2. The time now is 14:11.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51