![]() |
| |||||||
| Женски и Машки Разговори Универзални муабети за женските и машките проблеми. Како да освоиш жена, како да го натераш мажот да помогне дома, деца и фамилија... |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Хотелиерка | Се заправивме муабет вчера со еден другар и си расприкажуваме шо и како се дешавало изминатиов период. И, откога го затворивме прашањето за името и нафтата, го прашувам: -Друже, како сексот? -Тапа. Неам опнато ништо месец дена. -Е зашо бе така? -Е така... -А таа од пред месец дена? Шо не и се јавиш? -Бегај бе... -Зашо? Не ти се погоди,а!? -Ич, да ти кажам право. -Па шо мајка бараше да легнуваш со неа? -Е ајде де, пијана работа. Не го распрашував понатака, да ви кажам право жал ми падна. Па, еве си реков ако има некој волјен да ми го обjасни феноменот „пијана работа“. Стварно ме занима зошто, кога веќе знаете дека сексот во пијано стање не ви се погодуе, зошто мора по секоја цена да го имате....Што ви значи тоа „пијана работа“?
__________________ You can mess with me all around, but I am serious as cancer |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 32 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| Брат, Пијана, работа |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Брат уби брат во Велес | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 06-12-2008 07:32 |
| Тежината на вашата работа | cvetle | Општо | 24 | 21-11-2008 13:43 |
| Soveti za duhoven zivot | stepo | Религија и Митологија | 1 | 26-10-2008 20:16 |
| Библија на Атеизмот1 (Атеист вс Религиите) | ateisst | Религија и Митологија | 21 | 02-10-2008 22:26 |