![]() |
| |||||||
| Женски и Машки Разговори Универзални муабети за женските и машките проблеми. Како да освоиш жена, како да го натераш мажот да помогне дома, деца и фамилија... |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Кокаин-мен | За мене е најпроблематично кога се обидувам да купам чевли или некое парче облека. Ако ми се случи пред купувањето да сворам визија како треба да изгледа парчето гардероба или обувките, тешко си на мене. Ќе ги превртам сите можни продавници во потрага по она кое го барам и на крај ништо нема да купам. Доколку немам идеја што точно да купам, најчесто го купувам она кое кога ќе го облечам прави да се чувствувам комотно и убаво во него не водејќи сметка за тоа како ми стои, дали на дригите им се допаѓа или пак колку е во тренд. Како вие одбирате што да купите драги форумски пријатели? |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 6 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| гардероба, Како, купувате, одбирате, облека, обувки, чевли |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Веронаука, СВЕТО ОТКРОВЕНИЕ - Светото Писмо и Светото Предание | barba | Религија и Митологија | 250 | 27-12-2008 19:18 |
| TEMELOT NA PRAVOSLAVNATA VERA | stepo | Религија и Митологија | 72 | 22-12-2008 22:24 |
| ХРИСТИЈАНСКИ БИСЕРИ | gospel | Религија и Митологија | 6 | 06-12-2008 00:16 |
| Soveti za duhoven zivot | stepo | Религија и Митологија | 1 | 26-10-2008 20:16 |