![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Машко Катче Само за машките на форумов. Дискусии за борбата околу даљинското, пивото и се разбира вечната и секогаш актуелна тема, жените. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Lux et veritas. Регистриран: Jul 2006 Локација: Во неговите прегратки. Возраст: 40
Мислења: 9.538
Блог записи: 19 Популарност: ![]() | Напишан од машко - Кога имав 14 год, се надевав дека еден ден ќе имам девојка. - Со 16 год имав девојка, ама и не беше којзнае каква љубов, па заклучив дека ми треба страствена девојка полна со енергија. - На 18 год се забавував со страствена девојка, ама испадна дека на таа возраст е премногу емотивна....све беше драматично, кралица на драми, цело време приплачуваше и се закануваше со самоубиство.. Тогаш заклучив дека ми треба девојка-стабилна личност. - И така барав...и на 25 год најдов многу стабилна девојка...набрзо стана досадна. Беше премногу предвидлива и никогаш не се возбудуваше за ништо....животот ми стана толку досаден што сватив дека ми треба малку повеќе возбудлива девојка. - На 28 год најдов возбудлива девојка...Трчаше од едно место до друго никогаш не задржувајќи се подолго време.Правеше лудости, изненадувања....правејќи ме мене исто толку несреќен колку и среќен. На почетокот беше забавна нејзината енергија....на крај испадна дека не можев да држам чекор со нејзе. И така решив да најдам девојка која знае што сака! - На свои 31 год најдов паметна, амбициозна девојка, која стоеше цврсто на земја...и со нејзе се оженив. И трагедијата да биде уште поголема....толку беше паметна и амбициозна, што набрзо ме остави, се разведе од мене и ми зема половина од се што имав. - Е СЕГА ....сега сум постар и помудар.....и барам само плавуши со големи цицки! Колку и дали е ова точно? |
| | |
| Тагови |
| порака, Сериозна, Хумор |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Црн хумор | Magical Storm | Вицотека и Линкови | 7 | 02-12-2008 08:42 |
| Македонски Хумор | Mara | Вицотека и Линкови | 127 | 31-10-2008 03:53 |
| Русија е трета најсериозна закана за Британија | BorisVM | Дневни Вести од Светот | 1 | 05-07-2008 17:21 |
| Предизборните инциденти се причина за сериозна загриженост | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 27-05-2008 04:01 |
| Македонија е во сериозна политичка криза | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 13-03-2008 21:40 |