![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Ogan pod Zvezdite Регистриран: Oct 2006 Локација: Skopje, Macedonia. Возраст: 31
Мислења: 3.998
Блог записи: 3 Популарност: ![]() | четврток, 17 април 2008 ![]() Италијанските бизнисмени заинтересирани се за инвестирање во енергетика, пазар на недвижности и животна средина. Претставниците на италијанската бизнис делегација, кои денеска имаа средба со вицепремиерот Зоран Ставрески, покажале интерес за инвестирање во енергетската сфера, во животната средина во делот на управување со отпад и води, како и за инвестирање во изградба на станови за домување и хотел од брендовите Шератон и Хилтон, пренесува МИА. Констатиравме дека Македонија е интересна за инвестирање. Претприемачите кои се денеска во Скопје со мене се заинтересирани да инвестираат во животната средина, развојот на енергетскиот сектор и можностите за искористувањето на маслото како можен извор на енергија. Изградба на станови, како и светски реномиран хотел во Скопје, изјави Даниеле Џулио Де Џенаро кој ја предводи италијанската бизнис делегација. http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=4507
__________________ I am that which grips the heart in fright, hearkens night and silence the light!! Peace is lie, there is only a passion, Trough passion i gain strength, Trough strength i gain power, Trough power i gain victory, Trough victory my chains are broken. The Force shall set me free |
| | |
| Тагови |
| влез, брендовите, заинтересиран, Македонија, сопственик, Хилтон, Шератон |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Рајфајзен банка се подготвува за влез во Македонија | Neemo | Бизнис, Берзи и Економија | 1 | 14-10-2008 22:24 |
| Македонија да им се приклучи на Хрватска и Албанија за влез во НАТО | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 03-06-2008 05:30 |
| Буш-Санадер: Што побрзо да се најде решение за влез на Македонија во НАТО | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 05-04-2008 18:20 |
| Македонија има златна шанса да добие покана за влез во НАТО | BorisVM | Дневни Вести | 2 | 13-03-2008 16:44 |
| Бесплатен влез во Музејот на Македонија | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 26-01-2008 04:33 |