![]() |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Ogan pod Zvezdite Регистриран: Oct 2006 Локација: Skopje, Macedonia. Возраст: 31
Мислења: 4.761
Блог записи: 3 Популарност: ![]() | Делегација од Министерството за одбрана утре, по повод седумгодишнината од трагичниот настан во месноста Карпалак, во кој животот го загубија десет припадници на АРМ, ќе положат свежо цвеќе-венци на местото на настанот. ![]() Делегација од Министерството за одбрана ќе ја предводи заменик министерот за одбрана, Емил Димитриевски, а воена делегација на АРМ ќе ја предводи Командантот на Здружена Оперативна Команда на АРМ, генерал-мајор Зоран Димов. Исто така, со полагање на свежо цвеќе и одавање почит пред споменикот на загинатите припадници на АРМ, во центарот на Прилеп, во 12 часот, ќе започне одбележувањето на годишнината од загинувањето на припадниците од резервниот состав на АРМ. Делегацијиите на МО и АРМ ќе остварат средба со роднините на загинатите бранители од Прилеп.
__________________ I am that which grips the heart in fright, hearkens night and silence the light!! Peace is lie, there is only a passion, Trough passion i gain strength, Trough strength i gain power, Trough power i gain victory, Trough victory my chains are broken. The Force shall set me free |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 4 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| КАЈ, Карпалак, МАСАКРОТ, нов, СЕДУМГОДИШНИНА |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Веронаука, СВЕТО ОТКРОВЕНИЕ - Светото Писмо и Светото Предание | barba | Религија и Митологија | 250 | 27-12-2008 19:18 |
| Zivot po smrta,postoi ili ne? | stepo | Религија и Митологија | 62 | 09-12-2008 21:50 |
| ВИСТИНСКИ ПОКЛОНИЦИ | gospel | Религија и Митологија | 4 | 07-12-2008 18:04 |
| Soveti za duhoven zivot | stepo | Религија и Митологија | 1 | 26-10-2008 20:16 |
| Библија на Атеизмот1 (Атеист вс Религиите) | ateisst | Религија и Митологија | 21 | 02-10-2008 22:26 |