![]() |
| |||||||
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Ogan pod Zvezdite Регистриран: Oct 2006 Локација: Skopje, Macedonia. Возраст: 31
Мислења: 4.739
Блог записи: 3 Популарност: ![]() | Цитат: Груевски: Заминуваме со верба дека Македонија ќе ја добие поканата за членство во НАТО вторник, 01 април 2008 Немаме позитивен сигнал од страна на нашиот јужен сосед Грција, заминуваме со верба и надеж дека правдата ќе биде задоволена - Република Македонија да ја добие поканата за членство во НАТО - Заминуваме со верба дека Република Македонија на Самитот на НАТО ќе добие покана за членство во НАТО и покрај тоа што до овој момент нема позитивен сигнал од страна на Грција, дека ќе ја употреби заканата за вето - изјави премиерот Никола Груевски на аеродромот „Александар Велики” пред заминувањето за Букурешт. И покрај тоа што до овој момент немаме позитивен сигнал од страна на нашиот јужен сосед Грција, заминуваме со верба и надеж дека правдата ќе биде задоволена дека Република Македонија ќе ја добие поканата за членство во НАТО. Граѓаните на Република Македонија може да бидат горди за се она што се направи во изминатиот период за сите премрежија и искушенија низ кои поминавме и опстоивме и успеавме да дојдеме во ситуација 26 држави - членки на НАТО со задоволство да кажат дека Република Македонија е подготвена со сите стандарди, со сите обврски и реформи, со сиот напредок да стане дел од НАТО - алијансата - изјави Груевски. Груевски замина за Букурешт придружуван од вицепремиерот Зоран Ставрески, од министерот за здравство Имер Селмани, директорот на Дирекцијата за безбедност и контраразузнавање Сашо Мијалков и шефот на неговиот Кабиент Мартин Протуѓер. P.S. Drzete te go branko na oko i samo po 1 litro alkohol na den nitu casha poveke!
__________________ I am that which grips the heart in fright, hearkens night and silence the light!! Peace is lie, there is only a passion, Trough passion i gain strength, Trough strength i gain power, Trough power i gain victory, Trough victory my chains are broken. The Force shall set me free |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 4 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| дека, барба, добие, Груевски, Заминуваме, Македонија, поканата |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| TEMELOT NA PRAVOSLAVNATA VERA | stepo | Религија и Митологија | 72 | 22-12-2008 22:24 |
| Што било прво: Црквата или Новиот Завет? | barba | Религија и Митологија | 0 | 12-12-2008 19:08 |
| Бугарите тргувале со Србите за Штип и Кочани, за да ја добијат Кавала од Грците | slasa | Македонска Историја | 1 | 26-11-2008 11:01 |
| ОСНОВНИ РАЗЛИКИ ПОМЕЃУ ХРИСТИЈАНСТВОТО И ЊУ ЕЈЏ | stepo | Религија и Митологија | 0 | 03-11-2008 01:00 |
| Библија на Атеизмот1 (Атеист вс Религиите) | ateisst | Религија и Митологија | 21 | 02-10-2008 22:26 |