![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Игри без Граници Асоцијации, игри, ребуси, абецеди. Место за сите форумски игри. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| ... | ...e ova podulu, prekrasno prevedenata? :) Aj da vidam dali nekoj mozi da ja pogodi vaka od prvo, hit, nekakov, od pred nekoja godina, na angliski, poke pomos samo ako pobara nekoj :) Daaaaahhhh, daaaaaahhhhh, daaaaaaaaahhhhh… Oj mi se cini deka pak jas ujdurma naprajv ti pak ke da poverva deka nie poke nego amigosi sme oj babun, babun eden... Mozi tebe ti izgleda kako vistinsko ama bogami jas ic ne sum seriozna zosto jas otkacvam vaka od vreme na vreme epten tipicno to za mene oj babun, babun Refren: Opaaaa jas pak ujdurma naprajv Si poigrav so tvojot ti srcev organ Se zanesov vo igrata Oj babun, babun Opaaaa...ti mislis deka srce mi izgore za tebe Deka jas od nebo padnata Ama bogami jas jok devica :))) |
| |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 2 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| koja, pesna |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Koja Religija 1 | silijeski | Религија и Митологија | 32 | 26-08-2008 18:28 |
| baram pesna | Gajba^Pivo | Музика | 0 | 29-06-2008 07:23 |
| Koja Lerinska grupa... | Majstora | Македонска Дијаспора | 2 | 12-04-2007 23:58 |
| So koja agencija patuvate za Makedonija? | IvanC | Патување и Туризам | 108 | 14-06-2006 16:19 |
| Za koja rabota ste stvoreni?! | dalila | Вицотека и Линкови | 18 | 27-03-2006 13:55 |