![]() |
| |||||||
| Аудио и Видео Техника TV, DVD, Hi-Fi, сателитски, дигитални апарати, мобилни телефони... |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник Регистриран: Jul 2008
Мислења: 7
Популарност: ![]() | Dali nekoj moze da mi pomogne vo vrska so mojot problem imam mp-3 fm modulator za vkola ne saka da mi gi prerabotuva pesnite se raboti do sekoj del od nego idi struja pokazuva koga ke go stavis usb vo nego ama ne gi prerabotuva pesnite . Toj ima i priklucok za sd karticka i od nego ne gi prerabotuva .a ima i priklucok za preraboteni materijali i togas gi prenesuva na radioto sto znaci samo sluzi kako predavatel a ne saka da gi preraboti pesnite . jas mislam deka ima nekoj softverski problem najverovatno ama neznam dali mozi da se najdi takov sovtver ? zatoa ve molam ako nekoj znae nesto vo vrska so ova neka mi pisi .....sto mozi pobrzo |
| |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 7 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| molam, pomoshelp, treba |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| ИТНИ СОСТОЈБИ И ПРВА ПОМОШ!!!-имаш проблем?-тука!! | Sisi | Здравје | 245 | денес 12:48 |
| Pomos za Windows XP! | PajdaK | Windows | 15 | вчера 18:17 |
| Филозофските погледи на македонскиот народ | dan44e | Општествени и Природни Науки | 7 | 06-12-2008 19:40 |
| 7 god ako se ceka za access,sto treba da se naprai za da dojde do access na macedonia | ITG. | #macedonia и прашања поврзани со IRC | 8 | 06-11-2008 23:59 |