Здраво дечки како е?

Мукава е ова....се почна со мсн-то,си работеше добро комјутеров мој,се додека не примив некоја програма таму за мсн,не знам,и од тогаш почна да јавува Virtual memory is to low.... и такви некои работи.На пример добро си вози се додека не се врзам на нет,отварам мирц,отварам иексплорер...и почнуваат муките.Особено па ако отворам мсн....научна фантастика.Се кочи цел компјутер,дури некогаш морам и да го изгасам присилно пошо не функционира.Пробав да ставам антивирус пошто немав,ама види интересно,само што ќе го види фолдерот и дека во него има антивирус,одма се гаси ескплорерот

интересно изгледа....пробав со мекафи ентерпрајз,не може,пробав со мекафи 9.0 професионал и со него не може.Пробав и со нортон,и со него ми се гаси експлорерот,го преименував фолдерот,ама нејќе да го покрене сетапот.Ми кажува некои глупости таму,пробав и преку сејф мод,и така нејќе....и сеа чаре?
Што е уствари таа виртуелна меморија?
Јас мислам дека некој вирус ми го нападнал експорерот па сеа ме зеза,ама опнав и формат,и пак е се исто....функционира супер се додека не се врзам на нет

де малце помош,што да праам?
Исто приметив,во фолдер опшнс кога одам,место да си биде штиклирано она Show common tasks in folders, тој сам си го штиклира Use windows classic folders.....сигурно и на некој од вас му се случувало ова?
Приметив дека ова се случува особено откако ќе го врзам стариот хард диск,и ги префрлам податоците...и така се се заебува...што значи дека баш таму може да е вирусот,ама како да инсталирам антивирус?Или па виртуелната меморија е ?
И друго,набавив и некој лап топ....ама не знам дали е тоа батерија,или е само за струја.Личи на батерија,ама јас не сум многу запознат со тие чуда,и кога го стартувам ако не е уштекан во струја не може поинаку....и кажува дека батеријата е полна 0%,а не знам како да ја наполнам,ако воопшто е батерија

Помош ќа ве молим