![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Хардвер Клиника Тука поставете ги сите ваши прашања за компјутерските проблеми со хардверот. Ќе се обидеме да Ви помогнеме. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум зависник | E vaka sega: Samo so go reformatirav sistemot odma pobrzav da se zbogatam so dobri free programcinja od hakerskite strani.Eden file koj sto ustvari se opcekuvase da bide generator/password cracker za edna od programite so ja simnav da ti bide file zarazen so trojan "Trojan. Downloader.Small.DAC. Znaci imam sega file vo kompj koj so nemozam da go izbrisam. BitDefender-ot mi go blokira i dizenfekcira i mi veli deka se e ok,sistemot mi e nadvor od opasnost,no komponentata si stoi i koga i da probam da ja izbrisam mi veli: "Cannot delete file: Cannot read from the source file or disk" Guglav na ovaa i naletav na mnogu forumi so slicni diskusii ,i gi sledev komentarite/instrukciite no DOS-ot slabo go razbiram da ne kazam icc Nekoja ideja od vas>? |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 7 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| file, trojan |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Error: File system is damaged.??????? | pirej | Хардвер Клиника | 16 | 10-11-2008 03:40 |
| Snipes' lawyers file appeal on tax trial (AP) | BorisVM | Македонски Забавник и Занимливости | 0 | 06-01-2008 07:11 |
| Corel refutes Microsoft's file format 'insecurity' claims | BorisVM | Македонски Забавник и Занимливости | 0 | 05-01-2008 09:50 |
| Microsoft simplifies file format fix (AP) | BorisVM | Македонски Забавник и Занимливости | 0 | 05-01-2008 08:51 |
| dbx file | zlotty_co_380 | Хардвер Клиника | 4 | 28-09-2006 21:44 |