![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Хардвер Клиника Тука поставете ги сите ваши прашања за компјутерските проблеми со хардверот. Ќе се обидеме да Ви помогнеме. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник Регистриран: Dec 2005 Локација: .
Мислења: 15
Популарност: ![]() | Zdravo prijateli, ke ve molam za pomos. Imam ogromen problem so pc-to. Redovno go cistam i pazam, koga eve naednas pocna da mi kreshova koga sakam da napravam drag od desktop vo nekoj folder od desktop. Isto ako sakam da izbrisam nekoj folder odma zamrznuva i nemozhe da izbrishe se pojavuva drwatson i moram so end task da isklucam da se vratam kade sto sum bil. Skenirav i ad-aware i so kaspersky i so windows xp manager nisto. Dajte nekoj sovet molam, ne znam sto da pravam povekje. Pozdrav |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 19 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| molam, pomos, problem |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Филозофските погледи на македонскиот народ | dan44e | Општествени и Природни Науки | 6 | 30-11-2008 17:06 |
| mi treba pomos-help ve molam | oliver_jajceto | Аудио и Видео Техника | 7 | 17-07-2008 11:34 |
| GOLD: WHAT'S NEXT?.........ke ve molam procitajte. | TrOtOaRkA | Бизнис, Берзи и Економија | 0 | 25-07-2007 17:46 |
| Go molam Boga... | Zavisnik | Општо | 22 | 18-06-2007 09:25 |
| pomos | broker | #macedonia и прашања поврзани со IRC | 2 | 27-09-2006 03:25 |