![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Хардвер Клиника Тука поставете ги сите ваши прашања за компјутерските проблеми со хардверот. Ќе се обидеме да Ви помогнеме. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник Регистриран: Aug 2005 Локација: .
Мислења: 13
Популарност: ![]() | Veke dve nedeli imam problem so email-worm.win32.nyxem.e Imeno sekoj den po nekolku pati Kasperski me izvestuva deka "toj i toj" fajl e zarazen so email-worm.win32.nyxem.e i mi predlaga da go izbrisam, a jas i go prifakam toa. Toa se slucuva po 6-7 pati vo tekot na denot, i stalno na fajlovi od ist folder "C:\Documents and Settings\All Users\Documents". Go skenirav kompj. So kasperski, probav i so nekolku specijalni alatki za email-worm.win32.nyxem.e, no tie nisto ne javuvaat. POMOOOOS |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 5 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| emailwormwin32nyxeme |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| generic host win32 | macobt | Хардвер Клиника | 3 | 18-09-2008 21:16 |
| Be notified of program releases & other news via email. | BorisVM | Македонски Забавник и Занимливости | 0 | 07-01-2008 15:20 |
| Botnet Herders Attack MS06-040 Worm Hole | BorisVM | Windows | 0 | 15-08-2006 16:58 |