![]() |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник | Vo site cetiri godisni vremijna sme izlozeni na sekakvi nadvoresni vlijanija koi steno vlijaat na nasata koza i kosa.Zatoa nie zaedno treba da najdime nacin kako da gi zastitime liceto i kosata od nadvoresnite faktori koi stetno vlijaat na nas lujgeto-potocno decata vo tinejgerskite godini,bidejki na liceto se javuvaat akni od mrsna koza i a i kosata stanuva mrsna.I mnogu deca odnosno tinejgeri ne izleguvaat vo carsija navecer poradi nesredeno lice,mrsna kosa ili lice so akni.Za da mu pomognime na mnogu drugi a i voedno na samite sebe kazete alternativna medicina ili naroden lek koj e poevtin i nema da pravime planovi kako da mu zemime na roditelite pari za:maski,tonik za lice i losioni. Sakam site da si go dadat svoeto mislejne na ovaa tema i da si pomognime edni na drugi a i na licnosti koi redovno go sledad forumov. POVELETE SO VASITE KORISNI RECEPTI: ---------- Мислењето е споено во 21:35 ---------- Претходното мислење е од 21:30 ---------- Za piling na lice da napravite bez skapi sredstva ke vi kazam eden recept.Ke zemite jogurt i vo nego ke stavite limon i toa ke go stavite na liceto da dejstvuva 45 min-se dodeka jogurtot potpolno ne se isusi potoa ke trijate so prstite ili potocno kazano ke struzite po liceto se dodeka ne padni del od jogurtot ostatokot sto ke ostane na liceto se mija so topla voda i se brisi so krpa.Pozelno e i 5min posle toa da se stoj nad spore za drva ili nesto toplo.So Srejka |
| | |
| | #2 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Save water, drink BEER!! | И јас имам таков проблем.А ова со јогуртов не сум го знаела.Да знаеш ќе го пробам да видам дали ќе функционира.
__________________ Однесена со виорот |
| | |
| | #3 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник Регистриран: May 2009
Мислења: 1
Се согласил: 0
Се согласиле 0 пати во 0 мислења
| Zdravo. Sakam da ve prasam za mojot problem so kosata. taa e mrsna; slepena; bez volumen; tenko vlakno i nikako ne mi stoi. Ja mijam sekoj ftor den zada izgleda na nesto. Ke ve zamolam za sovet sto treba da napravam za da bide malku od malku podobra,[V] |
| | |
| | #4 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Ведрата страна на животот | Да ја фарбаш ,или да ја миеш со шампон и балсам за волумен...мене ми помага,пробај
__________________ SMILE! It`s free therapy! ![]() |
| | |
![]() |
| Алатки за темата | |
|
|