Виртуелна Македонија Форуми  

Одете назад   Виртуелна Македонија Форуми > Секојдневие > Мода и Убавина

Важни забелешки

Мода и Убавина Се за модата и убавината.

Линкови Алатки за темата Начин на прикажување
Старо 08-06-2008, 12:18   #1 (Линк до мислењето) Најгоре
член

Регистриран: Feb 2008
Знак: Шкорпија
Мислења: 3.398
Популарност: Magical Storm ја има оневозможено популарноста
Стандардно Мода и убавина - новости

Промовирајте мода на „Мајспејс“

Секој што сака да понуди своја модна линија преку мрежата на „Мајспејс“ ќе може да прави ревии и да ја продава колекцијата
Младите дизајнери кои досега немале шанса да ја промовираат својата модна колекција сега можат да го сторат тоа на интернет мрежата „Мајспејс“. Овој сајт им нуди можност на сите млади креатори да ги лансираат модните линии пред огромниот сајбер аудиториум
.

Ваквиот начин на промовирање, го креирала апсолвентката по моден дизајн Холи Белм од Лондон. Младата девојка смислила оригинален начин преку кој сите млади луѓе можат да покажат што знаат.

- На оваа интернет страна отсекогаш сум можела да го пронајдам она што ме интересира. Тука се промовираат многу нови работи, млади и талентирани музичари ги лансираат новите проекти, па зошто не и ние – рекла 23-годишната Холи.

Сите заинтересирани можат да ја понудат својата модна линија, потоа на страната ќе има опција да се изберат и модели кои би ги носеле креациите. Секој модел ќе има своја фотографија и пропорции за дизајнерот полесно да може да најде соодвено парче за него.

Посетителите на кои ќе им се допадне некое оригинално парче со попуст од 10 проценти преку онлајн продажба ќе можат да пазарат од понудените модели.
Magical Storm моментално не е присутен  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Одговорете со цитат

Тагови
мода, НОВОСТИ, убавина

Алатки за темата
Начин на прикажување

Правила за одговарање
Не можете да отварате нови теми
Не можете да испраќате мислења
Не можете да прикачувате додатоци
Не можете да ги изменувате вашите мислења

BB кодот е вклучен
Смешковците се вклучени
[IMG] кодот е вклучен
HTML кодот е исклучен
Trackbacks се исклучени
Pingbacks се вклучени
Refbacks се вклучени

Директно отидете до:

Слични теми
Тема Темата е отворена од Форум Одговори Последно мислење
Здравје - вести, новости, информации The`bItCh Здравје 43 денес 11:53

Времето е според зоната GMT +1. Моментално часот е 21:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47