![]() |
| |||||||
| Мода и Убавина Се за модата и убавината. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| * otki * | Мажите мразат да одат во шопинг, и кога мора да одат внимаваат само облеката да им биде удобна и да не изгледаат глупаво. Во купувањето не уживаат бидејќи не знаат да се снајдат, особено ако е голем трговски центар со многу избор. ![]() 1. Погледнете во плакарот што ви недостасува. Внимавајте да купувате работи што изгледаат добро, но и што ви се потребни. За да престанете да се облекувате здодевно купувајте облека во различни стилови. 2. Одете сами во шопинг, инаку никогаш нема да изградите особен стил. Најдобрите пријатели се лоша одлука, девојката уште полоша одлука, сите сакаат да го наметнат својот стил. 3. Дајте си време. Нека не ве фаќа нервоза и не го планирајте шопингот помеѓу тренинг, работни обврски и состанок со партнерот. Земете си слободно време за да ја завршите оваа работа. 4. Продавачките се тука да ви помогнат, нека не ви биде незгодно да прашате она што ве интересира. Тие за тоа се платени. Запомнете, не постојат глупави прашање. Ако продавачот не знае, најдете друг. 5. Пробајте се, не бидете мрзеливи, тоа ништо нема да ве чини. Застанете пред огледалото во природна поза, опуштете ги рамената и прошетајте се. Запознајте ги предностите и маните на облеката што ја купувате
__________________ He said: " My little one,don't you cry,there was no time for me to say goodbye a force beyond my choice was calling me it was my destiny So many things more i need to do and if it looks like it stealing me from you you gotta know deep down in your heart that we will never be apart." |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 9 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| Квалитетен, машки, шопинг |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Машки труп попладнето е пронајден во дворот на тетовската болница | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 17-11-2008 03:30 |