![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Љубов и Секс Разговори за секогаш актуелните теми љубов и секс. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| catwoman by mona | Мислам во стил за секојдневно изненадување. Без никакви претходни караници па да треба да се перете или било празник па ајде мора да се наорави нешто. Ете така си седите и ја/го гледате и сакате да го/ја изненадите, сакате да е среќен/а, сакате да видите како се смее, сакате да ја осетите неговата/нејзината љубов? Што може да ви дојде на памет?
__________________ ![]() until you have truly loved, and you will never understand what pain really is until you have lost it. Happiness can be found with someone near when you look closely and discover the good in their heart |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 39 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| вашиот или вашата, направиле, сакан или а, Што |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Што никогаш не би направиле при секс? | Mara | Љубов и Секс | 39 | 30-09-2008 20:28 |
| Вашиот/та сакан/а е болен/на | guvendija_sk | Љубов и Секс | 39 | 07-09-2008 23:01 |
| ВОЛЦИ НАПРАВИЛЕ КОЛЕЖ ВО КУМАНОВСКО | barba | Дневни Вести | 0 | 29-08-2008 17:27 |
| Што би направиле ако сте ја навредиле? | QBox | Женско Катче | 4 | 26-02-2008 17:44 |
| Те сакам | Plantaza za portokali | Култура и Уметност | 19 | 15-04-2007 15:57 |