![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Љубов и Секс Разговори за секогаш актуелните теми љубов и секс. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Z pred X posle C | Prijatelka mu se pusta na mazot ti ili deckoto.....temava ja postavuvam da ve preasam kako bi reagirale: posto denes (sega pred 1-2 saati) na nas ni se sluci? Dobra "prijatelka" - ama koj znael??? Ni edno ni dve - fap za ona go faka. Luta sum, premnogu luta, ne znam ni dali ke me razberete sto sakam da kazam, ama kako, sto - mislive nemozam da gi sredam...pa zarem i ova e mozno Kako bi postapile utre, zadutre... Koga ke vi se javi prijatelkata (mozebi si misli deka nisto neznam za ova sto se desilo ).Bi ja ignorirale, izbegavale sredba.... Ili bi i kazale v Oci deka znaete...kako sto bi postapile??? A znam deka utre ke se javi (radi deteto) Do sega mi bese dobra prijatelka (i decata zaedno se druzat) ama kako od sega pa natamu Pomagajte
__________________ - - - Never stop thinking - - - |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 134 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| Ако, некогаш, партнерите, пуштаат, пријателите, слушило, Што |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Вашиот партнер, Вие и пријателите | No_One | Љубов и Секс | 10 | 14-10-2008 02:21 |
| Продолжува акцијата “Во прегратка на пријателите“ | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 18-06-2008 21:10 |
| Шеќеринска и партнерите денеска ги промовираа кандидатите за пратеници | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 11-05-2008 01:20 |
| Папандреу: Грција е изложена на притисок за името од страна на сојузниците и партнерите | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 01-04-2008 17:40 |
| Како ве викаат пријателите ЗАД ГРБ? | Mara | Вицотека и Линкови | 16 | 10-12-2006 04:54 |