![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Љубов и Секс Разговори за секогаш актуелните теми љубов и секс. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Lux et veritas. Регистриран: Jul 2006 Локација: Во неговите прегратки. Возраст: 40
Мислења: 9.524
Блог записи: 19 Популарност: ![]() | Samo jednom se ljubi Samo jednom se ljubi Sve je ostalo varka Često udes nam grubi Šale zbijati zna Zato mislimo načas Da je to ljubav žarka Al' taj žar prođe začas Kao blijeda slika sna Tad nam se ljubav U misli vraća I svatko shvaća Njen pravi žar Samo jednom se ljubi I tad srce izgara Kad se taj plam izgubi Tad i prestaje sav čar Kad nam se ljubav U misli vraća I svatko shvaća Njen pravi žar Samo jednom se ljubi I tad srce izgara Kad se taj plam izgubi Tad i prestaje sav žar Tad i prestaje sav žar Песната само ми даде идеја за темата. Какво е вашто мислење? Дали навистина само еднаш се сака во животот на вистинскиот начин? А што е со другите Љубови? Колку се вистински? Која е разликата?
__________________ Is that a gun in your pocket, or you're just happy to see me... |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 22 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| еднаш, сака, Само, само еднаш, љуби |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Каков е оној кој сака... | MaCkiCa` | Автомобили, Мотори и Авијација | 0 | 28-03-2008 12:33 |
| Еднаш осудени, втор пат ослободени за шверц на хероин | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 26-01-2008 19:20 |
| Кој сака.... | Unreal | Општо | 20 | 07-07-2007 13:57 |
| Дали ме сака? | Mara | Вицотека и Линкови | 17 | 28-03-2007 20:35 |