![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Љубов и Секс Разговори за секогаш актуелните теми љубов и секс. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Ogan pod Zvezdite Регистриран: Oct 2006 Локација: Skopje, Macedonia. Возраст: 31
Мислења: 4.141
Блог записи: 3 Популарност: ![]() | Dali (a sigurno) go pamtite najloshiot sex koi ste go imale?? ja se sekavam i nikogash nema da go zaboravam bev na edna orientalna supstanca i samo zatvoram oci odma mi se pojavuva slika od filmot na james bond vo kuba kako go vozi plavoto bmw Z3 mislam beshe niz zemjen pat, i normalno toa se odrazi na moeto "performance" a devojkata beshe kapka i do den deneshen neke da me vidi
__________________ I am that which grips the heart in fright, hearkens night and silence the light!! Peace is lie, there is only a passion, Trough passion i gain strength, Trough strength i gain power, Trough power i gain victory, Trough victory my chains are broken. The Force shall set me free |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 41 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| Најлош, сега, секс |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Некогаш и сега | Neemo | Општо | 31 | 22-10-2008 01:04 |
| Анален секс - алтернатива на секојдневниот секс | The`bItCh | Љубов и Секс | 37 | 15-10-2008 02:47 |
| ДУИ или ДПА - прашање е сега! | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 17-06-2008 21:00 |
| Кај сте сега - Помагајте | eva2marija | Општо | 3 | 14-09-2007 09:08 |
| Сега Бугарите ќе го учат светот за Македонија. | NINOCHKA | Вести и Политика од Македонија | 87 | 07-07-2007 19:48 |