![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Љубов и Секс Разговори за секогаш актуелните теми љубов и секс. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| catwoman by mona | Нормално е секоја врска да поминува низ кризен период и да претрпи што би рекла јас ЗЕМЈОТРЕС од кој многумина неможат да се опорават (останат заедно). Често се случува овој период да дојде на почетокот од врската но има и многу случаеви во кои партнерите се заедно со години и ете сега веќе не им оди па ЦУНАМИ ќе реши се Ја отварам темава да дискутираме за кризниот период, причината зошто се случува, може да се разменат мислења од лично искуство или пак да се дадат совети од стилот што да се прави доколку се НАМИРИСА таквиот период. Јас лично имав еден кризен период, многу нервозен, сега ми е смешно, се расправав со дечко ми за секакви глупости и секакви ситници. Ситуацијата беше, се сакаме и двајцата а неможеме да се контролираме и не знаеме зошто ни се случува ова. Две пеколни недели! Катастрофа! Попуштаат нерви, лоши мисли, неможеш да издржиш... За среќа видовме дека уствари нема потреба од тоа и увидовме дека далечината ни го донесе тој период во врската. Имам другарки а ми се има случено и мене едноставно од нигде некаде да почнеш без причина да се караш и знаеш дека нема врска целата ситуација или моментот а сепак неможеш да објасниш и неможеш да го спречиш. ту би континјуд...
__________________ ![]() until you have truly loved, and you will never understand what pain really is until you have lost it. Happiness can be found with someone near when you look closely and discover the good in their heart |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 37 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| врската, Криза |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Голем пожар избувна кај пластичарската улица во Скопје | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 26-06-2008 22:30 |
| Пластичарската улица не е безбедна за возачите и пешаците | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 11-01-2008 20:10 |
| Саркози ја означи како „сериозна“ врската со Бруни | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 08-01-2008 19:40 |
| Дали изневерувањето е добро за врската? | trimoreta | Љубов и Секс | 34 | 21-12-2007 18:47 |
| Лаги во врската и сексот. | No_One | Љубов и Секс | 21 | 10-12-2007 00:51 |