![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Љубов и Секс Разговори за секогаш актуелните теми љубов и секс. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| do u want to taste? | Прво добар ден на сите прекрасни македонци. Како нов член на форумов не можев да издржам да не поставам едно специфично прашање кое би сакала пред се да ми го одговорат к..роглавите мајстори Зашо на мојот дечко на почетокот алатот му паѓаше? Он вика дека премногу се напалуел на мене и затоа му се дешавало тоа? Ајде мајстори фино лепо кажете дали тоа е вистина или можда бил премногу навикнат на претходната па тешко се адаптирал на мене? (бидете нежни со одговорите ве молам, имам кревко срце |
| |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 20 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| кога, мајсторот, паѓа, онаквото |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Паѓа цената на Vista | WondeR | Windows | 4 | 11-09-2008 11:19 |
| Берзата паѓа поради глобалната криза во САД | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 28-06-2008 22:50 |
| Рејтингот на Саркози продолжува да паѓа | BorisVM | Дневни Вести од Светот | 0 | 02-05-2008 19:00 |
| Американски сателит паѓа кон Земјата | BorisVM | Македонски Забавник и Занимливости | 0 | 27-01-2008 15:12 |
| Ако гласате за смена на Елмази, паѓа Владата | vlade_20 | Вести и Политика од Македонија | 46 | 22-11-2007 19:18 |