Double check Si sedam ja taka i si citam po forum..i svasta ke procitas na ova forumov...I taka citajki mi uletue edna misla i mi go narusue cel zen moment onaka bez nikakov povod i pricina. Aj so se iznervirav uste od sabajle radi to, ali uste poveke so ne prestanav da razmisljam (a toa-razmisljaneto- taka tesko mi paga ponekogas)
I si vikam "da be, stvarno kaj otide svetov! Vise ne znaes komu da veruvas, nemas pojma so kogo delis krevet, a pa za idnina i da ne raspravame."
I stvarno, koa sme zaljubeni od toa peperutkite nisto ne gledame ili pak go gledame toa so sakame da vidime. I taka ke se zaljubis u nekoj i zivees so nego/nea u nekoja pink nijansa, a vsusnost ne go poznavas covekot, uste poveke sto golem del od nas i ne se poznavaat sebe si.
I ke se razbudis eden den so nekoj sizik do tebe so ke ti ispoubie pola familija u afekt stanje(posle ke se vadi na privremeno ludilo) ili ke ti dojde interpol barajki go/ja radi pronevera so so ti ja znam tamu so na napravil pred 10 godini u Holandija. PITANJE: Dali, pred stapuvanje vo brak, bi se rasprasale po nadleznite institucii i organi za minatoto na vasiot iden soprug/sopruga? Onaka be, double check po policija, mentalni ustanovi, entese, europol, NASA... NAPOMENA: Da receme deka e toa dozvoleno u takvi situacii i deka tuka ne vazi Zakonot za zastita na licni podatoci, delovna tajna finti i pacient-doktor etika.
__________________ It doesn't happen to everyone, it's not that common AND IT IS A BIG DEAL!!! |