![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Љубов и Секс Разговори за секогаш актуелните теми љубов и секс. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Хотелиерка | Ako vasiot partner/ka ja raskinal dolgogodisnata vrska so togasnata partnerka/partner za da ostvari vrska so vas, togas: -Vas epten ve biva -Vas epten ve saka -Ne mu cinela vrskata so bivsiot/bivsata -Toj/taa e svaleriste matoro. Istoto moze i so mene da go napravi. -A so ima da mu se razmisljam. Vazno sea e so mene. Ne, aj ozbilno. Kako bi se cuvstvuvale vie vo edna takva situacija. Mozebi veke i vi se slucila. Kako se odvivaa nestata, raskazete, spodelete. Ako ne vi se slucila, da pretpostavime deka ete vi se slucuva. Kako bi reagirale, sto bi si mislele, kako bi postapile? Ako imate dopolnitelni prasanja okolu temava, pisete ...nekoj sigurno ke odgovori.
__________________ It doesn't happen to everyone, it's not that common AND IT IS A BIG DEAL!!! Последно изменето од MaCkiCa`; 01-07-2008 во 12:18. Причина: од латиница на кирилица |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 17 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| Ако, тогаш |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Дали и тогаш ќе „падне„ секс, а врска? | No_One | Љубов и Секс | 30 | 26-09-2008 11:59 |
| ДПА ќе се врати во собранието тогаш кога на дневен ред ќе биде резолуцијата за признавање на Косово | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 14-09-2008 06:03 |