![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Љубов и Секс Разговори за секогаш актуелните теми љубов и секс. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Хотелиерка | Voved vo temava ke bide slednava pisuvanka, pozajmena e od eden bloger. Tekstot e dolg , ama ima ovde luge sto citaat, pa mislam deka dolzinata nema da bide problem, bidejki najcesto i ne e... <center>Реалноста боли</center> Мислам дека човек треба да знае кај му е местото оти многу лош филм е коа ќе сфати дека се преценил. Еве како мене ме снајде тој таксират. Од мое богато сексуално искуство имав сконтано дека сум бааги добар у таа работа. Пастув, Фрчко Први да не речам. Ми пријаше тоа сазнање и комотно си живеев со него. Арно ама, не знам од каде ме спопадна некој каубојски филм: „Колку сум бе ја у ствари добар?“ „Има ли уопште бољи, а?“ Јеби га, ме копкаше. А коа е човек у таква дилема што друго му остануе освен да ја преслуша „The eye of the tiger“ и да искочи на мегдан со најбољите. А царството на тие што прошле и сито и решето и кај што најспособните уште клечат и легнуваат е позади Телевизија. Самобендисан до јаја одлепршав таму. Ни две ни три право кај првата што ја видов: - Здраво убавице, имам една молба до тебе. - Кажи бе срцка. - Сакам да знам која е најиздржлива и најненаситна од сите вас овде. Нејќу да ми папса некоја на пола ќеф, разбираш? - Хи хи хи хии,(замисли, ми се изнасмеа у лице) еј што ти е младост. Само Милица за тебе фраер. Она е тоа што ти треба. - Која е Милица? - Таа таму у белото. Брзам ја да не ми ја земат пред нос и оп, очи у очи со Милица. - Здраво Пахуљице, што викаш да се пробаме ја и ти, а? Колешкиве те испофалија ептен, баш ме занима колку вредиш. - Иљадарка. Права деловна жена. Со двеста на саат возам до дома, се соблекуеме, она шири нозе и ме запрепастуе на мртво. Коа зина една провалија брат, од шупак до пупак, поетски да се изразам. Јеби га, како се влага овде? Со десна нога за среќа или како? А да не ми дехидрира ако се навлажни, а? - Нејќу да те навредам ама си размислила некад за тетоважа? - Не, зошто? - Можеш да пишеш „СРЕЌНО“ над ова јамава. - Дете, или работи или не ми го губи времето. У право е, сеа е моменат истине. Рибата во кесичка влезе (оти од кај знам што има), бирам поза и почнуем. Веслам некое време, она ништо, ни интерес покажуе ни бутур. Убрзавам темпо а она исто, мислиш диференцијална равенка решава на памет. Веќе во паника давам се од себе. Џабе. И така, у момент на очај, помирен со судбината крикнав: - Биди бре малце професионална мајку му, вреќа компир има повише сексуален набој од тебе! Она ни А ни Б него ми врза една шлаканица по дупе и почна. Коа рече офка, се тресе, гужва чаршави, мајку му, не е ваљда падавичарка? Ме реши за три минути, се облече и искрши глава, а ја у ствари за иљадарка си купив комплекс. Диме ебачот, со Црна Арапина на мегдан ќе искача. И таман коа мислев дека сум се заебал сватив дека сум се заебал многу. А што ако ми глумеле и другите, а? НАРАВОУЧЕНИЕ: ПРЕМНОГУ ЕГОТРИПОВИ ЗАВРШУВААТ СО СООБРАЌАЈКА. ________________________________________________________________________ Kako znaete deka partnerot/partnerkata uzival(a) vo seksot ednakvo kako i vie? Bi sakale li da vi kaze otvoreno deka seksot so vas i ne bil nesto posebno? Vsusnost deka bil tapa? Ili poarno da molci, bidejki ona sto ne go znaete ne moze da ve povredi? Ako sepak vistinata vi tropne na vrata, ke izmeni li taa nesto? I ova me interesira, sto mislite od kogo poveke bi sakale da cuete vakva vest, od partnerot/partnerakata koja sto vi znaci(ima status devojka/decko) ili od prolaznata "samo seks figura"? |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 15 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| Дали, беше, Ахммммахсупер |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| ВМ - СУПЕР ФОРУМЏИИ - (м&ж) | No_One | Дружење и Кафе | 102 | 28-11-2008 20:39 |
| Манчестер поуспешен од Портсмут во Супер куп натпреварот | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 10-08-2008 20:50 |
| Дали Тоше беше погребан на правилен начин? | WondeR | Општо | 15 | 27-05-2008 18:57 |
| Обама или Клинтон - ни супер вторникот нема да донесе решение? | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 05-02-2008 21:30 |