![]() |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форумски пензионер Регистриран: Feb 2007
Мислења: 7.861
Се согласил: 0
Се согласиле 79 пати во 68 мислења
| Dali ste cule dobar vic ,zaebancija ,slucka ili sl.. Mi se sluci pred eden sat da prisustvuvam na sledna scena: makedonsko -bosansko-amerikansko drustvo popomognato od pakistanci... Trieset godisen pakistanec prasuva kako se vika na mak. "dobra vecer".. Mrtov laden toa nasiov mu kazuva "pusi k.."...e sega za belja doagja nasinka..dobra cuca negde 29-32 godini i tipov nasmean ja pozdravuva so........... Tipkava u shok..neznaese da izusti zbor..a ova lugjevo patos.. pakistaneco se izgubi koga dozna vo so e rabotata..jbg internacionalna scena |
| | |
| | #2 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Z pred X posle C Регистриран: May 2005 Локација: Muenchen, Germany.
Мислења: 7.688
Се согласиле 0 пати во 0 мислења
| Jas denes mnogu smeski slusnav. Cel den mi e na Poslednoto nesto bese: Poracav Kafe vo edna Kafeterija, taka na Pauza bev....koga taa mi nosi nekakvo si stopleno crveno Vino. Kako da ne se nasmeam...Tipkata se izvini i mi vika: "zbrkana sum, prv den mi e, pa uste koga ke vidam deka Sefot me gleda, mi se tresat racete i se zbrkuvam". Normalno ne napraviv nikakva Scena, ama pokasno si dobiv i Kafe. Stvarno me nasmea....
__________________ - - - Never stop thinking - - - |
| | |
| | #3 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум тинејџер Регистриран: Sep 2007 Локација: .
Мислења: 392
| ...jas sekoj den se smejam neshto sve se deshava, eve bash sabajle bev izlezen i gleam od edna kola iskacha prvo edno kuche-go oblekle u nekoja chudna obleka ako moz da se kaze taka, ama kako so rolka na vratot, ne da mi beshe smeshno u bestraga neka ide hahahaaaaa...izlaga gazdata po nego i tera i drugo kuche na kaish gi drzi dvete, ama ne oblecheno-ova neoblechenovo valjda mu ljubomori na prvoto so rolkata i se zdavija tuka na licu mesta pred vlez-i mu ja iskina rolkata na prvovo...hahahaaaa...ja ushte tolku se nasmejav...ali koa vidov deka gazdaricata izlaga od kola so dve kafinja od McDonalds u rukite i edno u usta go drzi...i vika li vika neshto... Mumla neshto de...MMMMMMMMMMMMMM!!!...E LUGE...patos se ubiv od
__________________ ...Original Honey... |
| | |
| | #4 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Lux et veritas. Регистриран: Jul 2006 Локација: Во неговите прегратки. Возраст: 44
Мислења: 16.308
| Јас си се смеам постојано веќе дооооооолгггг период, ама има денови кога навистина се екстра!!! Ми се укочи фацата денес и ако умрам за скоро ќе биде со насмевка и среќна хахахахахахахахахаххааааа:D:D:D Аххххх што се трпит земјава Ова е вредно да се спомне: Звони телефонот во ниедно време, јас закачена на компјутер и колегата притиснува H-F на телефонот...од таму нервозен вриштечки женски глас: - Алооооооооооо помагајте луууѓееее.... Скокнав како попарена и прашувам: -Кој се јавува, каде сте Г-ѓо, каков проблем имате????? А оваа зема воздух, кажа име и адреса и продолжи: - Доаѓајте сместа!!! ПОЛУДЕЕЕЕВВВВ.....ова не се издржува веќе...бебето ( од 6 месеци ) е сосема здраво од лекар доаѓам, најадено, преслечено и не спие пак...само вришти...аман девојко пуштај некого нека го заспие или земајте го кај вас вечерва....не можам веееееќееееее..... И продолжи да плаче кутрата:( Нормално дека покрај смеењето и помогнавме...отиде колегата што најмногу се смееше
__________________ The fascination of shooting as a sport depends almost wholly on whether you are at the right or wrong end of the gun. |
| | |
| | #5 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Pa taka de..dosta rabotese narodot za policijata ,vreme e policijata da raboti za narodot..:)
__________________ Evil is unspectacular and always human And shares our bed and eats at our own table. W.H. AUDEN, Herman Melville |
| | |
| | #6 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Denes vozam onaka pobrzo od normalata oznacena so "Zona 30" - kasnev. Koga dvajca sakaat da ja pominat ulicata, a primetiv se mislea: sega ili posle (mene)?! More koga sum gi isprskala so kolata (dosta vodena ulicata) i gledam vo Retrovizor: mavtaa so site cetiri race po mene...ama ne bese namerno - i samata bev iznenadena. Ajde de!!! Nekako se smeam celo sabajle za sluckava.
| | |
| | #7 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Hmm..denes se vozam so eden 45 godisen hrvat..i prajme muabet nesto za muzika...za killers,coldplay i drugi dobri grupi..i po 2o tina minuti od pozadi prasuva eden bosanski tinejdjer ..abe starci..neli e cudno za vas da slusate takva muzika?....... jebiga
__________________ Evil is unspectacular and always human And shares our bed and eats at our own table. W.H. AUDEN, Herman Melville |
| | |
| | #8 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Магаре | Gluposta na eden lik. Цитат: Originally posted by gorstak pazi mu recnik na administratorot..seronji...so ubava reklama za forumov Цитат: Originally posted by gorstak Цитат: Originally posted by No_One Цитат: Originally posted by gorstak te ima,za nego glasavme ja ti i thief samiot...ili tetka mu..:) Админите гледаат кој гласал не ти. Сакам некој од нив да ми каже дали таму некаде стои дека сум гласала. Тенкју.
__________________ Тошо Мачорот |
| | |
| | #9 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Mojata recenica e so tocki...a od administrator se ocekuva barem na povisoko nivo da se obrakja kon posetitelite na forumot
| | |
| | #10 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Магаре | Pa ti ne si posetitel, jes da na p ti pocnuva ama ne si.
| | |
| | #11 (Линк до мислењето) Најгоре |
| P?..ajde kazi da ne te stega srce ...
| | |
| | #12 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Administrator Регистриран: May 2005 Локација: Administracija
Мислења: 11.621
| Еден пост на Ева2Марија.:):):) Уште се смеам..па..па...:):):)
__________________ Time flies. And where did it leave you? Old too soon, smart too late. |
| | |
| | #13 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Arno e da se smeeme, ama denes se presmeav. Odam na Benziska kupuvam cigari, Vesnici.... Gledam nemam Bar i mu ja davam Karticata na prodavacot. Tipot taka nabrzina ja skenira, skenira, skenira - ne odi. Of mori majko sto bidna? - si vikam, pa zgora i Nedela. Posle pocnuva da se smee, se gleda od srce se smee, vikam sto e rabotava? Mi ja vraka nazad Karticata i mi vika: ova vi e zdravstvenata Kartica (a pak ista golemina i Forma kako kreditna Kartica e). Ete toa me nasmea (uste se smeam). Vtor pat mi se slucilo ova - koga nabrzina plakas.
| | |
| | #14 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум зависник Регистриран: Aug 2007 Локација: melbourne
Мислења: 1.043
Се согласил: 5
Се согласиле 4 пати во 4 мислења
| Me nasmea Igor,gambazov.vika koja e najglupava masina na svetot-semaforot,zatoa sto moze cajkan da ja zameni......
__________________ The best thing about me I dont have to look like anything.I dont have to do the makeup,the eyelashes,and the hair.I am not the glam queen. -Whoopi Goldberg |
| | |
| | #15 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форумски пензионер Регистриран: Feb 2006 Локација: Los Angeles, California, USA. Возраст: 35
Мислења: 7.094
| Edno chetivo. :)
__________________ |
| | |
| | #16 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Odi sinot kaj tatkoto i mu vika tato mora da ti priznam jas sum gej....tatkoto mu vika de bre..kako znaes sine..abe tato probav so zeni ne mi ide...i sakam so mazi...aha..dobro sine..imas dobra kola..? Ne be tato neam..dobro sine imas milion dolari? Ne be tato neam...imas vila na more? Ne be neam...epa sine ..ti ne si gej ..ti si obicna pedercina |
| | |
| | #17 (Линк до мислењето) Најгоре |
| ''АБРЕ МАКЕДОНЧЕ'' | Си седам во еден кафуле јас со еден пријател овде во софија и си пиеме кафе и случаино пуштија футбал лацио играеше со некој друг тим не се секавам точно и ете ти го наш панде(Горан Пандев)дава гол,до нас седеа едни тукашни млади бугари девојка и дечко и деќчкото и вика на девојката абе овој македонецот многу јак фудбалер се покажа,без него лацио не можат ништо а девојката му вели кој овој ле овој е чист бугарин наш човек од дека македонците фудбал знаат да играат овој е бугарин. Се скинав од смеење македонците не знаат фудбал да играат.
__________________ "Јас сум чисто македонче" |
| | |
| | #18 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Denes me nasmea istata tema..organiziravme fudbal mesoviti timovi na indijci i ameri...mislam za takvo nesto lugjeto snimat dokumentarci..abe isto ko da bese turnir na hendikepirani,na kraj eden kasap i me opna i po tetiva..... |
| | |
| | #19 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Македонка Права Регистриран: Mar 2005 Локација: Македонија
Мислења: 11.273
| на работа, веќе не ме викаат МАРО....ме викаат ДОКТОРКЕ. Ама еден тип влезе кај мене на работа....и кога слушна како ме викаат....ми се обрати со прашање..."а што бара една лекарка како вас овде????"
__________________ Ваша Д-Р МАРА |
| | |
| | #20 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Skopjanka | Само што поминав на друга тема и оп пост од докторката. Неможам да кажам кој да не се увреди некој ама неможам да прекинам да се смеам. Ми го разубави денот. Последно изменето од licno taa; 12-03-2008 во 16:19. |
| | |
| | #21 (Линк до мислењето) Најгоре |
| па понекогаш лечам и од депресија....
| | |
| | #22 (Линк до мислењето) Најгоре |
| I'm an educated idiot Регистриран: Mar 2008 Локација: ПМФ Возраст: 24
Мислења: 825
| Денес пробувам да се ослободам од час од проф. по мат. на која и сум една од најдобрите ученички ![]() ![]()
__________________ Hello darkness, my old friend, I've come to talk with you again... |
| | |
| | #23 (Линк до мислењето) Најгоре |
| контраразузнавач | Мене денес ова ме изнасмеја и тоа убаво. хихихихихихихих 6 кокошке сам заклала хахахахаха
__________________ Don`t be sad, its not worth it.Be happy and think positive. |
| | |
| | #24 (Линк до мислењето) Најгоре |
| мене ме насмеа мојата мала внукичка.....во едно списание ги имаше нацртано сите хороскопски знаци па таа ми ги кажуваше според сликата. и почна....Овен, Бик, Рак, Рак.....ЉУЉАШКА!!!!!
| | |
| | #25 (Линк до мислењето) Најгоре |
| клабер Регистриран: Jan 2008 Локација: USA,Illinois Возраст: 27
Мислења: 2.617
Се согласиле 11 пати во 10 мислења
| -"k'o mal..mnogu drkav pod tush....sega i na vrnezlivo vreme krenat mi e..." |
| | |
| | #26 (Линк до мислењето) Најгоре |
| ... Регистриран: Nov 2005 Локација: Gothenburg, Sweden. Возраст: 32
Мислења: 3.070
| |
| | |
| | #27 (Линк до мислењето) Најгоре |
| * otki * |
__________________ He said: " My little one,don't you cry,there was no time for me to say goodbye a force beyond my choice was calling me it was my destiny So many things more i need to do and if it looks like it stealing me from you you gotta know deep down in your heart that we will never be apart." |
| | |
| | #28 (Линк до мислењето) Најгоре |
| <<<<<evce>>>>>> | DENES SE SMEEV ZA SE AMA TOTALNO SE MI BESE SMESNO NE ZNAM ZOSTO NO ZNAM DEKA SAMO NENORMALNITE ZA NISTO SE SMEAT.NO NE DOBIVAJTE POGRESEN VPECATOK JAS NE SUM NEZDRAVA SAMO DENOT MI BESE SUPER!!!!!!!!!11 |
| | |
| | #29 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Samo napred!!! Регистриран: Jun 2007 Локација: Vo jabana
Мислења: 1.978
Се согласил: 1
Се согласиле 1 пат во 1 мислење
| Hahhahahahhahhahaha sto drugo
__________________ Minatoto e kradec sto ne moze nisto da ni dade, a moze da ni ja ukrade ubavata idnina... |
| | |
| | #30 (Линк до мислењето) Најгоре |
| санце мое санцале Регистриран: Dec 2006 Локација: на скришно место
Мислења: 2.784
| ПЕРСИСКИ ВУЧЈАК... |
| | |
| | #31 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Postar kolega albanec...u vrska so situacijava so grcite i makedonskata diplomatija....:) ABE ZEMO,SO GOL GAZ NE SE PRAELO FRAER,SO GOL GAS SE PRAJ SAMO PEDER... |
| | |
| | #32 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Олтар на младоста Регистриран: Mar 2008 Локација: Велес Возраст: 22
Мислења: 80
| Прво ме насмеа он, а потоа ме насмеа мојот најдобар пријател, денес беше убав ден!
__________________ |
| | |
| | #33 (Линк до мислењето) Најгоре |
| יְהֵא שְׁמֵהּ רַבָּא מְבָ Регистриран: Oct 2006 Локација: selo CER - Kicevsko Возраст: 35
Мислења: 10.079
| Shekerinska
__________________ I am that which grips the heart in fright, hearkens night and silence the light!! Peace is lie, there is only a passion, Trough passion i gain strength, Trough strength i gain power, Trough power i gain victory, Trough victory my chains are broken. The Force shall set me free |
| | |
| | #34 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форумџија во години |
__________________ |
| | |
| | #35 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форумски пензионер | |
| | |
| | #36 (Линк до мислењето) Најгоре |
| контраразузнавач | Слатко ме насмеа една приватна порака
__________________ Don`t be sad, its not worth it.Be happy and think positive. |
| | |
| | #37 (Линк до мислењето) Најгоре |
| יְהֵא שְׁמֵהּ רַבָּא מְבָ Регистриран: Oct 2006 Локација: selo CER - Kicevsko Возраст: 35
Мислења: 10.079
| Achmed the dead terrorist !
__________________ I am that which grips the heart in fright, hearkens night and silence the light!! Peace is lie, there is only a passion, Trough passion i gain strength, Trough strength i gain power, Trough power i gain victory, Trough victory my chains are broken. The Force shall set me free |
| | |
| | #38 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Цатка Регистриран: Jan 2008 Локација: Slovenia Возраст: 25
Мислења: 710
|
__________________ Џаоло ни ора ни копа, него иде од нивата и си набере |
| | |
| | #39 (Линк до мислењето) Најгоре |
| 3/1 | Jakov.
__________________ Нисам савршена, ал сам изузетак. |
| | |
| | #40 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум зависник Регистриран: Jan 2008 Возраст: 28
Мислења: 1.807
| Една смс.
__________________ Where there's smoke there's . . . pollution. |
| | |
| | #41 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Професионален сонувач Регистриран: Mar 2008 Локација: Меѓу ѕвездите
Мислења: 126
| |
| | |
| | #42 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Цатка Регистриран: Jan 2008 Локација: Slovenia Возраст: 25
Мислења: 710
| хаха сеа ме насмеја хаха.....а за која глупача мислеше??? хахаха
__________________ Џаоло ни ора ни копа, него иде од нивата и си набере |
| | |
| | #43 (Линк до мислењето) Најгоре |
| 3/1 | Evo vardarce u momentov. Ako dozvoli ke napravam kopi past da se posmeete i vie. NE E NORMALEN!!!! hahahahahahahaahahaaaaa....vardarce, ela vamu da te
__________________ Нисам савршена, ал сам изузетак. |
| | |
| | #44 (Линк до мислењето) Најгоре |
| I'm an educated idiot Регистриран: Mar 2008 Локација: ПМФ Возраст: 24
Мислења: 825
| Животот е само цртичка помеѓу двете дати на надгробната плоча... поточно, ова вчера ме насмеа
__________________ Hello darkness, my old friend, I've come to talk with you again... |
| | |
| | #45 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Hehe..so da prajs dosadno i bilo na zenata si bara zanimacija u anatomijata.. |
| | |
| | #46 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Магаре | Nisto.
| | |
| | #47 (Линк до мислењето) Најгоре |
| санце мое санцале Регистриран: Dec 2006 Локација: на скришно место
Мислења: 2.784
| како кисело ме насмеа идиотот на бензиска кога видов дека ми ставил дизел место безоловен....маме му е*ам кораво Последно изменето од sisi; 24-04-2008 во 19:35. |
| | |
| | #48 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Skopjanka | Фацата на моето либе кога му кажав колку пари потрошив денес
__________________ Зошто мора да се сака ретко, за да се сака многу ![]() |
| | |
| | #49 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум зависник | Уште посабајле децата
__________________ Љубовта,верата,верноста и правдата отидоа на спиење, кога ке се разбудат на светот ке биде подобро. Не се случува секој ден да се заљубиш, но кога тоа ке се случи, тогаш тоа мораш да го сватиш многу сериозно. |
| | |
| | #50 (Линк до мислењето) Најгоре |
| контраразузнавач | Ме насмеа помислата дека утре ќе зеам плата. Петок е неработен ден празник па еден ден порано ихихихихихих
| | |
![]() |
| Алатки за темата | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Ангелскиот Речник на Загатките | ateisst | Религија и Митологија | 6 | 27-08-2009 18:12 |
| Св. Максим Исповедник- 400 глави за љубовта | barba | Религија и Митологија | 0 | 11-06-2009 14:13 |
| Христовата ИДЕОЛОГИЈА | ateisst | Религија и Митологија | 6 | 11-06-2009 01:02 |
| Екуменизам | nevernik | Религија и Митологија | 88 | 06-06-2009 11:11 |
| Книжевниците од Македонија | mopo-R | Македонска Историја | 76 | 14-02-2008 21:11 |