![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Вести од Светот Вести и дискусии за настаните во Светот. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Ogan pod Zvezdite Регистриран: Oct 2006 Локација: Skopje, Macedonia. Возраст: 31
Мислења: 4.107
Блог записи: 3 Популарност: ![]() | Вашингтон, 15 мај (МИА) - Деветнаесетгодишниот студент по политички науки, Џон Тајлер Хемонс е избран за градоначалник на градот Маскоџи во американската сојузна држава Оклахома. Во борбата за градоначалникото место, Хемонс, кој е студент на прва година на Универзитетот на Оклахома, го совлада својот 70-годишен противкандидат, освојувајќи 70 отсто од гласовите. - Кампањата беше одлична. Беше забавно и ја добивме довербата на граѓаните, изјави Хамонс по победата, додавајќи дека во иднина би скала да биде гувернер на Оклахома и претседател на САД. Новиот градоначалник на Маскоџи својот двегодишен мандат ќе го започне во понеделник, кога официјално ќе ја преземе должноста од досегашниот прв човек на градот, кој не учествуваше на изборите. Маскоџи има 70.000 жители.
__________________ I am that which grips the heart in fright, hearkens night and silence the light!! Peace is lie, there is only a passion, Trough passion i gain strength, Trough strength i gain power, Trough power i gain victory, Trough victory my chains are broken. The Force shall set me free |
| | |
| Тагови |
| Деветнаестгодишен, Американец, градоначалник, стане |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Скопскиот градоначалник Костовски во посета на Рим и Ватикан | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 03-09-2008 15:10 |
| Интервју: ЗОРАН ЗАЕВ, ГРАДОНАЧАЛНИК НА СТРУМИЦА И ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА СДСМ | SuicideMessiah | Вести и Политика од Македонија | 4 | 07-08-2008 11:52 |
| Уапсен струмичкиот градоначалник Зоран Заев | BorisVM | Вести и Политика од Македонија | 135 | 04-08-2008 04:53 |
| Реакција од охридскиот градоначалник по вчерашната изјава на Димовска | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 20-07-2008 03:32 |
| Конзервативецот Џонсон нов градоначалник на Лондон | BorisVM | Дневни Вести од Светот | 0 | 03-05-2008 19:10 |