![]() |
| |||||||
| Музика Домашна и странска музика, рок, поп, електронска итн. па дури и народно. |
![]() |
| | Линкови | Алатки за темата |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Сеирџифка Регистриран: Oct 2008 Локација: НеТука! Возраст: 26
Мислења: 16.813
| Топ 20 најдобри љубовни песни на сите времиња Слушнете ги најдобрите 20 љубовни песни на сите времиња.
__________________ There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say "watch me"! ![]() |
| | |
| | #2 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Administrator Регистриран: May 2005 Локација: Administracija
Мислења: 11.621
| Додај ја и оваа на списоков.
__________________ Time flies. And where did it leave you? Old too soon, smart too late. |
| | |
| | #3 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Сеуште само војниче Регистриран: Feb 2009 Локација: Дома, во мојата соба обично...
Мислења: 3.344
| |
| | |
| | #4 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Z pred X posle C Регистриран: May 2005 Локација: Muenchen, Germany.
Мислења: 7.688
Се согласил: 0
Се согласиле 0 пати во 0 мислења
|
__________________ - - - Never stop thinking - - - |
| | |
| | #5 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Lux et veritas. Регистриран: Jul 2006 Локација: Во неговите прегратки. Возраст: 44
Мислења: 16.308
| Од Френк Синатра поарна е Странци во ноќта.
__________________ The fascination of shooting as a sport depends almost wholly on whether you are at the right or wrong end of the gun. |
| | |
| | #6 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Ведрата страна на животот |
__________________ SMILE! It`s free therapy! ![]() |
| | |
| | #7 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Сеуште само војниче Регистриран: Feb 2009 Локација: Дома, во мојата соба обично...
Мислења: 3.344
| |
| | |
| | #8 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Crime Scene Investigator Регистриран: Jul 2009
Мислења: 308
| Тешка ти е темава,од цело музичко творештво до сега да одбериш само 20 песни,е не бива... Вистина има премногу убави љубовни песни и неможе да се издвојат само 20,јас не се сложувам со такви издвојувања...само мое мислење ама сепак фала ти што не запозна со темава... |
| | |
| | #9 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Сеирџифка Регистриран: Oct 2008 Локација: НеТука! Возраст: 26
Мислења: 16.813
| Ten Sharp - You
__________________ There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say "watch me"! ![]() |
| | |
| | #10 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форумџија во години Регистриран: Dec 2009 Локација: MACEDONIA
Мислења: 2.530
|
__________________ masovno ludilo..... Zamislete da sme site normalni!. Kolku e toa nezamislivo..Eee, dojde vreme koga sme srekni koga nekoj ni kazhe deka sme ludi! (dodusha, poinaku vo ovie uslovi ne mozhesh ni da biesh sreken) |
| | |
| | #11 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум тинејџер Регистриран: Dec 2009 Локација: makedonija.... somewhere in time!!!! Возраст: 39
Мислења: 265
|
__________________ http://i93.photobucket.com/albums/l5..._by_Rayfe1.jpg What's right is wrong what's come is gone what's clear and pure is not sure It came to me all promaces become a lie all that's benign corrupts in time the fallacy of eternity!!!!!! |
| | |
| | #12 (Линк до мислењето) Најгоре |
| * otki * | ---------- Мислењето е испратено во 07:55 ---------- Претходното беше во 07:51 ---------- ne se bas 20 .. :) ---------- Мислењето е испратено во 07:56 ---------- Претходното беше во 07:55 ----------
__________________ He said: " My little one,don't you cry,there was no time for me to say goodbye a force beyond my choice was calling me it was my destiny So many things more i need to do and if it looks like it stealing me from you you gotta know deep down in your heart that we will never be apart." |
| | |
![]() |
| Алатки за темата | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Екуменизам | nevernik | Религија и Митологија | 88 | 06-06-2009 11:11 |
| ВЕЛИГДЕН - Христово Воскресение | Sisi | Значајни настани | 36 | 21-04-2009 15:38 |
| Идниот суд | barba | Религија и Митологија | 0 | 15-04-2009 12:47 |
| Историски лекции by Македон | Makedon | Македонска Историја | 2 | 21-04-2007 17:50 |