![]() |
| |||||||
| Музика Домашна и странска музика, рок, поп, електронска итн. па дури и народно. |
![]() |
| | Линкови | Алатки за темата |
| | #101 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум тинејџер Регистриран: Oct 2009 Локација: Скопје Возраст: 26
Мислења: 119
Се согласил: 0
Се согласиле 0 пати во 0 мислења
| |
| | |
| | #102 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник Регистриран: Jan 2009
Мислења: 31
| AKUD Mirce Acev 1974 Ansambl za narodni pesni CELA NOK SETAM.mp3 CIFTE CAMCE ORO.mp3 JANKA NIZ GORA VRVESE.mp3 KOMITSKO.mp3 LJUPCO DUCEVSKI.mp3 MIRCEACEV-predna.jpg MIRCEACEV-zadna.jpg NA SRCE MI LEZI.mp3 SITNA LISA ORO.mp3 SPLET NA PESNI I ORA-ISTOCNA MAKEDONIJA.mp3 ZOSTO MI SE SRDIS LIBE.mp3 ![]() http://rapidshare.com/files/29524901...y_mariovec.rar |
| | |
| | #103 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Abre momce Makedonce (Instrumental) - Blagoja Deskoski.mp3 Ajde dar mi vezle (Instrumental) - Blagoja Deskoski.mp3 Crna se cuma zadade (Instrumental) - Blagoja Deskoski.mp3 Deskovo oro - Blagoja Deskoski.mp3 Folkloren Jazol - Blagoja Deskoski.mp3 Karaormansko Oro - Blagoja Deskoski.mp3 Kasapsko Oro - Blagoja Deskoski.mp3 Kirajdzice, Jabandzice (Instrumental) - Blagoja Deskoski.mp3 Masko Oro - Blagoja Deskoski.mp3 Ovcarka Oro - Blagoja Deskoski.mp3 Parahodot mi pristigna (Instrumental) - Blagoja Deskoski.mp3 Pcelarsko Oro - Blagoja Deskoski.mp3 Ribarsko Oro - Blagoja Deskoski.mp3 Samovilsko Oro - Blagoja Deskoski.mp3 Sofino Oro - Blagoja Deskoski.mp3 Ti li se najde Leno mori (Instr.) - Blagoja Deskoski.mp3 Tri pesni za violina i orkestar (Instr.) - Blagoja Deskoski.mp3 Zlestosko Oro - Blagoja Deskoski.mp3 ![]() http://rapidshare.com/files/29615490...y_mariovec.rar Pozdrav |
| | |
| | #104 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник Регистриран: Oct 2009 Возраст: 28
Мислења: 3
| Mariovec! Fala za site ovie pesni i za tvojot trud. Jas samo sto se registrirav ovde i prvo sto zdogledav e tvojot nick, segde te ima :) Bidi mi pozdraven prijatelu i bivsi komsija od Dracevo Dragan |
| | |
| | #105 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Milo mi e sto te vidov ovde.Nazalost,od pred nekolku denovi,nekoi od moderatorite zabrani da se postavuva makedonska muzika,taka da ne sakam veke da im dosaduvam na lugeto. Ne znam poradi sto se sluci toa, no jas i ti sekako ke se vidime na nekoj drug forum. Pozdrav |
| | |
| | #106 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник Регистриран: Oct 2009 Возраст: 28
Мислења: 3
| Sekako mariovec, jas iako imam mnogu malce slobodno vreme pominuvam po forumite na brzina da vidam sto se slucuva. Golem pozdrav drugar od sydney Dragan |
| | |
| | #107 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форумџија | еве нешто егејска песна |
| | |
| | #108 (Линк до мислењето) Најгоре |
| |
| | |
| | #109 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник Регистриран: Jun 2010
Мислења: 1
| Super ste |
| | |
![]() |
| Алатки за темата | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| МТИ - МАКЕДОНСКА ТРАДИЦИОНАЛНА ИСХРАНА | Sisi | Кулинарско Катче | 5 | 22-01-2009 21:58 |
| ПРЕДАНИА | Makedonski | Вести и Политика од Македонија | 29 | 11-08-2007 10:07 |
| Македонска духовна и црковна музика | RaGeAnGeL | Музика | 12 | 07-08-2007 12:22 |
| Историски лекции by Македон | Makedon | Македонска Историја | 2 | 21-04-2007 17:50 |