![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Македонска Дијаспора За Македонците надвор од Македонија. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник Регистриран: Jun 2008
Мислења: 3
Популарност: ![]() | Здраво Ова е мој прв пост на форумов, иако сум читал доста од него. Рабетава е дека имам понуда за работа во Белгија, па би сакал некој наш кој живее таму да ми даде совет за животот таму. Фирмата која ми нуди работа е близу границата со Холандија и Германија, па би сакал да ги дознаам опциите за живот таму, како на пример дали може да живеам во Холандија со работна виза од Белгија, каде би бил поефтин животот итн. Фамилијарен сум но планирам првите неколку (2-3) месеци да одам сам, а потоа по мене би дошле мојата сопруга и 3 годишната ќерка. Би сакал да знам за животот, приближно месечни трошоци за некој нормален (за МК стандарди) живот. Поздрав |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 4 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| белгија, емиграција, преселба |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Преселба | WondeR | Општо | 34 | 21-07-2008 12:48 |
| Белгија на чекор до распаѓање | wolf_pack | Вести од Светот | 11 | 23-02-2008 05:36 |
| „Преселба на метафората“ на Алиу е добитник на годинашната награда за литературна критика на ДПМ | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 05-02-2008 21:30 |
| Белгија: Почеток на распаѓање на земјата? | vlade_18 | Вести од Светот | 3 | 24-11-2007 23:09 |