![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Македонска Дијаспора За Македонците надвор од Македонија. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Форум почетник | Zdravo, Imam Diploma od biotehnicki fakultet,Megunarodno priznaen Sertifikat za kvalitet i bezbednost na hranata(NACCR), agent sum i na avstriska kompanija(GRAZER WECHSELSEITIGE) za sklucuvanje na polisi vo bilo koja zemja vo svetot, imam solidni poznavanja i od rabota na kompjuter i angliski jazik, upravitel sum i na firma ovde vo mk koja e momentalno vo miruvanje so rabotata no aktivna vo princip. Me interesira koi se moite moznosti za rabota vo Kanada. Odnapred Blagodaram. |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 10 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| Канада, Можности, работа |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Обединети Македонци во Канада | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 04-09-2008 03:12 |
| Пол позицијата за Хамилтон во Канада | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 08-06-2008 06:51 |
| Канада и Русија во финалето на СП во хокеј | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 18-05-2008 14:40 |
| Идните коалиции- прогнози, можности, предвидувања | achtung_panzer | Вести и Политика од Македонија | 41 | 02-05-2008 06:03 |
| Канада ја призна Македонија под уставното име | Insomniac | Вести и Политика од Македонија | 60 | 29-09-2007 15:46 |