![]() |
| |||||||
| Важни забелешки |
| Вести и Политика од Македонија Дневни случувања во Македонија. |
| | Линкови | Алатки за темата | Начин на прикажување |
| | #1 (Линк до мислењето) Најгоре |
| Ogan pod Zvezdite Регистриран: Oct 2006 Локација: Skopje, Macedonia. Возраст: 31
Мислења: 3.931
Блог записи: 3 Популарност: ![]() | Протести во Солун за името Демонстрантите ги извикуваат паролите „Македонија е грчка“, „Никогаш нема да ја добиете Македонија“ Повеќе од 10.000 луѓе вечерва протестираат во Солун барајќи нивниот северен сосед да не го користи името Македонија, пренесува БЕТА.Организатор на протестите е екстремната десница Лаос. Демонстрантите ги извикуваат паролите „Македонија е грчка“, „Никогаш нема да ја добиете Македонија“. Во Атина се очекува да пристигне преговарачот Метју Нимиц каде ќе ги продложи со преговорите за спорот околу името. http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=943
__________________ I am that which grips the heart in fright, hearkens night and silence the light!! Peace is lie, there is only a passion, Trough passion i gain strength, Trough strength i gain power, Trough power i gain victory, Trough victory my chains are broken. The Force shall set me free |
| | |
![]() | Моменталниот број на испратени мислења: 18 Само регистрираните корисници може да ги читаат темите целосно. Притиснете тука за да се регистрирате. | ![]() |
| Тагови |
| Името, протести, Солун |
| Алатки за темата | |
| Начин на прикажување | |
|
|
Слични теми | ||||
| Тема | Темата е отворена од | Форум | Одговори | Последно мислење |
| Нимиц денеска во Скопје, утре во Солун | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 21-08-2008 12:20 |
| Владимир ТУЛЕВСКИ: НАТО е грчко, Солун е наш! | BorisVM | Колумни | 1 | 11-04-2008 02:54 |
| И по последните средби во Скопје и Солун процесот за името остана блокиран | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 06-03-2008 19:20 |
| Солун во очекување на антимакедонски протести | BorisVM | Дневни Вести | 0 | 05-03-2008 19:10 |
| Спортистите ги напуштија Игрите во Солун | Sheherezada | Вести и Политика од Македонија | 23 | 24-10-2007 13:29 |