Прегледајте единствено мислење
Старо 19-08-2008, 00:12   #1 (Линк до мислењето) Најгоре
bibe05
Форум почетник

Аватарот на bibe05

Регистриран: Aug 2008
Мислења: 18
Популарност: bibe05 Новодојденец
Стандардно Себичноста на Македонците, ви се има случено?

Zosto nie Makedoncite sme tolku sebicni,se izbegnuvame,ili poednostavno se krieme od sonarodnicite????

Eve edno moe iskustvo,pred nekolku godini dojdov vo Germanija.Imav luge koi se isto tuka i normalno sakas da iskontaktiras.Moja drugarka od mladosta zivee poveke od 15g,pred nekoj mesec od nejzina familija vo Mk go najdov nejziniot br.

I se javiv,prvo kao nemozese da se seti koja bev,a se imame druzeno na 15-16 godisna vozrast,otkako i se izbistri vo glava koja sum mi zvucese radosno praveveme muabet skoro 2h,i kao se dogovorivme da se slusame a bidejki i ne sme mnogu daleku koga ke ima moznost i da se vidime da si poprikazeme.
Pominaa 3 meseci od nasiot prv razgovor,mojata nekogasna drugarka voopsto ne se javi,da napomenam se javiv samo da se slusnam so nea ne pobarav a i ne mi treba nekoja usluga ili bili sto.Me razocara mnogu,se uveriv licno deka nie Makedoncite sme proklet narod.

Dali nekoj imal slicno iskusto???????

P.S. Ke i se javam povtorno za da i kazam deka sakav samo da se slusneme,da ne se plasi deka ke i baram nekoja pomos.
bibe05 моментално не е присутен   Одговорете со цитат